Libnet.ro
UNICEF

05:45

Nicusor Dan: Nu o sa avem Targ de Craciun in aceasta iarna pentru ca suntem intr-o situatie sanitara exceptionala. Nu ne permitem sa amplificam acesta boala

B1 B1,
Nicusor Dan: Nu o sa avem Targ de Craciun in aceasta iarna pentru ca suntem intr-o situatie sanitara exceptionala. Nu ne permitem sa amplificam acesta boala

Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, a declarat joi seara, in platoul B1 TV, ca in aceasta iarna, in Bucuresti nu se va organiza celebrul Targ de Craciun, din cauza pandemiei de COVID-19. Nu o sa avem. continuă pe B1

Nicusora Dan: Nu o sa avem Targ de Craciun in aceasta iarna pentru ca suntem intr-o situatie sanitara exceptionala. Nu ne permitem sa amplificam acesta boala

Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, a declarat joi seara, in platoul B1 TV, ca in aceasta iarna, in Bucuresti nu se va organiza celebrul Targ de Craciun, din cauza pandemiei de COVID-19. Nu o sa avem.

Nicusor Dan: Cer bucurestenilor rabdare si solidaritate, pentru ca sunt niste probleme grave si urgente pe care trebuie sa le rezolvam (VIDEO)

In cursul zilei de joi, primarul ales al Capitalei a depus juramantul si a preluat functia de edil. Nicusor Dan le-a solicitat bucurestenilor sa aiba rabdare, pentru ca orasul se confrunta cu trei mari.

Nicusor Dan anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale. Ce spune despre caldura si apa calda in Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale, vointa exprimata de catre PNL si USR PLUS in campania electorala si care se pastreaza in continuare. Am informatii ca in companiile municipale s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara, a afirmat, marti seara, Nicusor Dan.

NICUSOR DAN, DUPA VALIDAREA DEFINITIVA A MANDATULUI: incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca va prelua mandatul in aceasta saptamana, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins toate cele 52 de apeluri formulate la validarea mandatului sau de primar. incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti, adica sa facem un oras bun pentru oamenii cinstiti, a transmis Nicusor Dan.

Nicusor Dan, despre companiile municipale: Am informatii ca s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale, vointa exprimata de catre PNL si USR PLUS in campania electorala si care se pastreaza in continuare. Am informatii ca in companiile municipale s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara, a afirmat marti seara Nicusor Dan, potrivit News. ro.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca nu a platit stimulentele pentru persoanele cu dizabilitati. Firea: O noua zi, un nou fake news (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea ca a oprit plata stimulentelor datorate adultilor cu dizabilitati din Bucuresti. O noua zi, un nou fake news, a anuntat imadiat Firea. Intre.

NICUSOR DAN: Toata lumea va avea caldura si apa calda, dar o sa avem cateva sute de avarii

Primarul ales al Capitalei, NIcusor Dan, afirma ca toti bucurestenii vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna, dar spune ca vor exista cateva sute de avarii, iar ceea ce poate promite este ca acestea vor fi reparate transparent, in cel mai scurt timp posibil, conform news. ro.

Nicusor Dan, despre probleme sistemului de termoficare: in aceasta iarna nu o sa facem decat un management de avarii. Intentia mea este sa nu il pastrez pe seful Termoenergetica

Nicusor Dan a vorbit, joi seara, in studioul B1 TV, despre problemele pe care le are sistemul de termoficare al Bucurestiului, dar si despre solutiile de moment pe care o sa le aplice in acesta iarna. in ceea.

Nicusor Dan: Toata lumea va avea caldura si apa calda, dar o sa avem cateva sute de avarii O sa le rezolvam in cel mai scurt timp posibil

Primarul ales urmeaza sa depuna juramantul joi, alaturi de Consiliul General si va prelua mandatul. Nicusor Dan vine in functia de edil al Capitalei la inceput de iarna, cand bucurestenii se confrunta cu.

Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni. Cand vom avea apa calda si caldura

Nicusor Dan a facut anuntul de care sunt interesati toti bucurestenii, respectiv cand vor avea apa calda si caldura. Nicusor Dan promite ca toti locuitorii Capitalei vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Pe de alta parte, Nicusor Dan avertizeaza populatia si spune ca, pana in primavara viitoare, se vor inregistra sute de .

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )