Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nicusor Dan: PNL e parte din sistemul care a esuat. in Bucuresti, la niciuna din Primariile unde PSD are primar nu exista o opozitie din partea PNL. Sunt retele care fura banii publici (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: PNL e parte din sistemul care a esuat. in Bucuresti, la niciuna din Primariile unde PSD are primar nu exista o opozitie din partea PNL. Sunt retele care fura banii publici (VIDEO)

Nu vad la PNL si PSD vointa de a schimba modul in care fac politica, ci doar dorinta de a colora niste pozitii cu unii din societatea civila ca sa dea impresia ca vor sa faca o schimbare, a sustinut Ni. continuă pe B1

Programul lui Nicusor Dan, plagiat copy-paste de candidatul PNL Galati

Nicusor Ciumacenco explica ca programul a fost pus in dezbatere publica si printre sugestiile primate au fost si cele preluate din programul lui Nicusor Dan.

Ciprian Ciucu, despre Primaria Capitalei: PNL ar trebui sa ma sustina pe mine si sa avem alegeri primare intre mine si Nicusor Dan

Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de M10 pentru Primaria Capitalei, crede ca Gabriela Firea poate fi invinsa la alegerile locale numai daca partidele de dreapta vor sustine un candidat unic. De aceea, Ciprian Ciucu le cere celor de la PNL ca, intr-o prima faza, sa renunte la Marian Munteanu, un candidat care reprezinta orice dar nu liberalismul. Pasul doi: sa existe o competitie intre el si Nicusor Dan, iar publicul sa decida.

Nicusor Dan: Primarul reprezinta 80% dintr-o primarie. Consilierii sunt de forma/ Nu am nicio legatura cu serviciile secrete/ Sa desfiintam sectoarele

Candidatul la Primarie al USB, Nicusor Dan, a respins, la B1TV, toate acuzatiile ca ar avea vreo legatura cu serviciile secrete si a explicat de unde are banii pentru campania electorala si cum i-a folosit. Printre cele mai interesante idei ale emsiiunii, Nicusor Dan se pronunta pentru desfiintarea sectoarelor si inlocuirea lor cu unitati administrative care sa se identifice cu vechile cartiere, iar conducatorul acestor subunitati sa fie numit direct de catre primarul general.

Radu Banciu: Nicusor Dan a facut cateva greseli, dar s-a mai redresat un pic. Dupa parerea mea, el va fi peste Marian Munteanu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre sansele lui Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Mi se pare necesar Nicusor Dan. E bun de.

FOTO Nicusor Dan, la Color Run Bucuresti

Nicusor Dan unul dintre cei intrati in cursa pentru Primaria Bucurestiului, a participat sambata la Color Run, in Capitala, el postand imagini pe Facebook si folosind ocazia pentru a le multumi celor care il sprijina.

Nicusor Dan ii raspunde lui Traian Basescu: Este un politician expirat

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, i-a raspuns lui Traian Basescu, dupa ce seful statului l-a caracterizat drept un habarnist bun de gura.

Traian Basescu: Daca Nicusor Dan va fi primarul Capitalei, vom avea o deceptie uriasa

Traian Basescu a declarat ca daca Nicusor Dan va fi ales primar general al Capitalei, bucurestenii vor fi deceptionati. in plus, fostul presedinte spune ca ghiceste in acesta un habarnist.

Ciprian Ciucu vrea alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei: Sa avem alegeri intre mine si Nicusor Dan

Candidatul M10 pentru Primaria Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat ca ar trebui sa existe alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei si ca PNL, USB si M10 ar.

Daca Nicusor Dan va fi primarul Capitalei, vom avea o deceptie uriasa

ACTUALIZARE 8:10 Basescu: Fata de Marian Munteanu am o pozitie neutra: nu-l urasc, nu-l iubesc Presedintele PMP, Traian Basescu, afirma ca are o pozitie neutra fata de Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, si ca in anii '90 l-a vazut ca pe un exponent al Pietei Universitatii, ulterior cu o evolutie interesanta, cu abordari nationaliste, usor aplecate spre doctrina legionara. *ACTUALIZARE 8:07 Basescu despre o eventuala candidatura in Capitala: Decizia mea este luata, voi face ceea ce trebuie .

Dobanzile mici din sistemul bancar romanesc, un prilej pentru diversificare

Dobanzile la depozite bancare oferite de bancile din Romania au atins cote minime istorice, iar acest lucru ii determina pe tot mai multi investitori sa se indrepte spre piata de capital in cautarea unor metode mai eficiente de a plasa economii, considera Laurentiu Nedelcu, manager Saxo Bank, potrivit unui comunicat venit pe adresa redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )