Libnet.ro
UNICEF

17:01

Nimeni nu se astepta la asta. Jeremy Clarkson DAT AFARA de la BBC. Top Gear ar putea fi anulat

Antena3 Antena3,
Nimeni nu se astepta la asta. Jeremy Clarkson DAT AFARA de la BBC. Top Gear ar putea fi anulat

Este cutremur la BBC: Jeremy Clarkson, prezentatorul-vedeta al programului Top Gear, a fost suspendat dupa un scandal cu producatorul emisiunii. Surse citate chiar de BBC precizeaza ca, de fapt,. continuă pe Antena3

Jeremy Clarkson, prezentatorul emisiunii Top Gear, a fost suspendat de BBC

Postul britanic de televiziune BBC a decis marti suspendarea lui Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, dupa ce starul din Marea Britanie a avut o disputa violenta cu unul dintre producatori, relateaza BBC.

BBC suspenda emisiunea Top Gear si pe Jeremy Clarkson

Postul national britanic de televiziune BBC a anuntat marti seara ca a suspendat emisiunea auto Top Gear, alaturi de vedeta acesteia Jeremy Clarkson. Decizia vine ca urmare a unei dispute in care a fost implicat controversatul prezentator.

Fanii starului Top Gear, Jeremy Clarkson, au facut o petitie pentru readucerea acestuia la BBC

Jeremy Clarkson, starul Top Gear, a fost suspendat de BBC, dupa ce acesta a avut un conflict violent cu un producator, care ar fi avut drept sursa lipsa serviciilor de catering. Reprezentantii postului au.

Fanii Top Gear cer BBC sa-l repuna in drepturi pe Jeremy Clarkson

Peste 100. 000 de persoane au semnat o petitie online prin care cer BBC sa-l repuna in drepturi pe Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, care a fost suspendat marti in urma unei dispute cu un producator al postului, relateaza Sky News, citat de Mediafax.

Jeremy Clarkson, gazda emisiunii Top Gear, suspendat de BBC

Jeremy Clarkson, gazda celebrei emisiuni auto Top Gear, a fost suspendat de BBC, in urma unei altercatii cu un producator, anunta The Guardian. Emisiunea a fost scoasa din programul de duminica, compania media britanica investigand incidentul.

Jeremy Clarkson, SUSPENDAT din emisiunea Top Gear

BBC a decis sa il suspende pe Jeremy Clarkson, gazda emisiunii Top Gear, in urma unei dispute dintre acesta si unul dintre producatorii emisiunii, relateaza CNN. Jeremy Clarkson a fost suspendat pe.

Jeremy Clarkson vorbeste in premiera despre suspendarea sa

Jeremy Clarkson a facut niste declaratii lapidare legate de suspendarea decisa de BBC la adresa sa, dupa ce vedeta Top Gear a pleznit un producator care il lasase fara mancare. Ca de obicei, a gasit o replica savuroasa.

Cum au reactionat fanii Top Gear la suspendarea prezentatorului Jeremy Clarkson

Peste 100. 000 de persoane au semnat o petitie online prin care ii cer postului de televiziune BBC sa il repuna in drepturi pe Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, care a fost suspendat, marti, in urma unui conflict cu un producator al postului.

Ramas fara Top Gear, Jeremy Clarkson se consoleaza cu bere. Ce decizie au luat fanii

Peste 100. 000 de persoane au semnat o petitie online prin care cer BBC sa-l repuna in drepturi pe Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, care a fost suspendat marti in urma unei dispute cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3097 seconds )