Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nita: Vom cere amanarea cu doi ani a finalizarii investitiilor de mediu in termocentrale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nita: Vom cere amanarea cu doi ani a finalizarii investitiilor de mediu in termocentrale

Tara noastra va cere Comisiei Europene amanarea cu doi ani a termenelor pana la care termocentralele care produc energie electrica pe baza de carbune vor trebui sa indeplineasca cerintele europene de mediu, a declarat, ieri, intr-o conferinta, ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul delegat pentru energie: Va trebui sa cerem Comisiei Europene amanarea cu inca doi ani a termenului pentru finalizarea investitiilor de mediu ale termocentralelor

Din punct de vedere investitional in domeniul energetic, Romania trebuie sa se axeze oe modernizarea termocentralelor, a declarat ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, in cadrul unui forum pe tema energiei. Acesta a mai spus ca Romania va solicita Comisiei Europene amanarea cu doi ani a termenului pana la care termocentralele au obligatia de finaliza investitiile de mediu in vederea emisiilor poluante. Motivul este lipsa fondurilor necesare.

Romania va cere Comisiei Europene o amanare de doi ani pentru reducerea poluarii termocentralelor

Romania va solicita Comisiei Europene CE) sa amane cu doi ani termenul pana la care termocentralele au obligatia de a reduce emisiile poluante, tinta fiind ratata din cauza lipsei fondurilor necesare, a declarat marti Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie.

Caz incredibil in China: un baietel de doi ani si-a nascut fratele geaman!

Un baietel de numai doi ani, care acuza dureri de stomac si dificultati respiratorii, si-a nascut fratele geaman parazit!Potrivit Daily Mail, medicii, care au descoperit cu uimire ca baiatul isi purta in p.

Caz bizar in lumea medicala: Un baietel de doi ani si-a nascut propriul frate (VIDEO)

Medicii din Huaxi, China, au ramas uimiti in momentul in care au consultat un baietel de numai doi ani si au observat ca acesta este insarcinat, relateaza Daily Mail. Copilul a fost dus la spital dupa ce.

Ajutorul de minimis va fi de 90% din cheltuielile eligibile pentru finantare, acordat pe doi ani

Ajutorul de minimis pentru IMM-uri, in cuantum de maximum 100. 000 de euro, in coborare de la 200. 000 euro, va fi de 90% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile aprobate pentru finantare, in loc de 100%, iar perioada de acordare scade de la trei la doi ani fiscali, potrivit unui proiect de HG. Ministrul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a anuntat saptamana trecuta mai multe modificari la schema de minimis, printre care scaderea plafonului maxim de la 200. 000 de euro la 100. 000 de euro echivalent lei), durata inscrierii de zece zile si acordarea de punctaje fiecarui proiect.

Universitatile britanice au inregistrat prima crestere a numarului de studenti, dupa ce in urma cu doi ani au marit considerabil taxele de studiu

La doi ani de cand taxele universitare din Marea Britanie au crescut de la 3. 290 de lire sterline la 9. 000, datele platformei nationale de aplicatie la universitate, UCAS, au inregistrat prima crestere in numarul de tineri care au dat admiterea, in ciuda taxelor foarte mari.

Constantin Nita: Vom modifica Legea Energiei pentru ca toate produsele necesare sectorului energetic aduse din import sa fie omologate in Romania

Legea energiei va fi modificata astfel in cat toate produsele necesare sectorului energetic aduse din import sa fie omologate in Romania, a anuntat ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, in cadrul unui forum pe tema energiei. Am constatat ca produse care vin din afara pentru sistemul energetic sunt second-hand si va trebui sa impunem un standard pentru ca Romania sa fie tratata asa cum este necesar, nu asa cum doresc aceste companii, a spus Nita. Acesta a anuntat recent ca in cursul lunii viitoare, Guvernul va trimite Parlamentului un proiect de lege care sa modifice Legea Energiei 123/2012. Proiectul va cuprinde toate normele UE care nu au fost transpuse pana acum in Legea aprobata cu un an in urma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )