Libnet.ro
UNICEF

22:00

Noi atacuri armate au facut victime in Statele Unite

Antena3 Antena3,
Noi atacuri armate au facut victime in Statele Unite

La cateva zile dupa atacul din parlamentul Canadei, opinia publica din Statele Unite este socata de noi acte de violenta sangeroasa, fara caracter terorist. intr-un liceu de langa Seattle, o eleva a fost. continuă pe Antena3

FBI: Statul Islamic are planuri privind comiterea de atacuri in Statele Unite si Canada

Membri ai grupului terorist Stat Islamic au planuri privind comiterea de atacuri in Statele Unite si Canada, anunta Biroul Federal american de Investigatii FBI), cerand autoritatilor sa ramana mobilizate,.

Canada si Statele Unite au sporit masurile de securitate la frontiera comuna

Autoritatile din Statele Unite si Canada au sporit masurile de securitate la frontiera comuna, dupa atacurile armate produse miercuri la Ottawa, relateaza CNN. Persoanele care traverseaza frontiera dintre.

Statele Unite: Evolutia politica a Ungariei este dezamagitoare

Statele Unite au denuntat vineri evolutia politica dezamagitoare a Ungariei condusa de Guvernul Viktor Orban, exprimand preocupare in legatura cu modificarea climatului politic la Budapesta, relateaza.

Nicolas Maduro: Statele Unite DISTRUG intreaga planeta!

Presedintele socialist al Venezuelei, Nicolas Maduro, acuza Statele Unite ca genereaza pagube imense intregii planete prin utilizarea fracturarii hidraulice din industria petro-gazoasa. Venezuela condamna ferm.

Putin ATACA dur Statele Unite ale Americii: Persevereaza in aceleasi greseli. Si-au taiat singuri craca de sub picioare

Vladimir Putin a lansat un atac dur la adresa Statelor Unite, a caror administratie este acuzata ca destabilizeaza ordinea mondiala prin cecuri eliberate in alb si balante economice strict in propriile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )