Libnet.ro
UNICEF

11:46

Noi decrete de pensionare, semnate de Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Noi decrete de pensionare, semnate de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele privind incetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne MAI) pentru mai multi sefi din Politia de Frontiera si. continuă pe Antena3

Noi pensionari din Ministerul Afacerilor Interne: Klaus Iohannis a semnat decretele

Seria de pensionari din din institutiile-cheie ale statului este departe de a lua sfarsit. Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi opt decrete privind incetarea raporturilor de serviciu a sapte.

Klaus Iohannis a semnat inca sapte decrete pentru eliberarea din functie a unor magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie a sapte magistrati, intre care Ana Otilia Bombos de la Tribunalul Bucuresti. Potrivit unui comunicat al Administratiei.

Zece generali SRI au fost trecuti in rezerva de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind trecerea in rezerva a zece generali din Serviciul Roman de Informatii. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

Klaus Iohannis a trecut in rezerva 17 cadre militare din SRI, MApN si MAI, printre care si pe seful Fortelor Terestre

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de trecere in rezerva a 17 cadre militare, printre care trei colonei din SRI, 8 generali si 5 contraamirali si un chestor din MAI, printre care si.

Zece generali SRI au fost trecuti in rezerva de Klaus Iohannis. Numele controversat de pe lista

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind trecerea in rezerva a zece generali din Serviciul Roman de Informatii. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

Klaus Iohannis, intr-un selfie neobisnuit in Parang. Presedintele s-a fotografiat cu cel mai pitoresc cioban din munti

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a urcat duminica in Masivul Parang, cu sotia si cativa apropiati, dupa ce recent a luat la pas traseele montane din Parcul National Retezat. Mai multi turisti s-au fotografiat alaturi de el, iar cea mai inedita dintre fotografii este cea publicata de un cioban.

Iohannis a semnat decretele de pensionare a sapte chestori si a unui general din MAI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, ieri, decretele de incetare a raporturilor de serviciu a sapte chestori din cadrul MAI, precum si a unui general de brigada, din cadrul aceleiasi institutii, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Nou val de pensionari in Ministerul de Interne: Presedintele Iohannis a semnat decretele prin care sapte chestori si un general au trecut in rezerva

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de incetare a raporturilor de serviciu a sapte chestori din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Iohannis a semnat decretele de trecere in rezerva a mai multor generali si contraamirali

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de trecere in rezerva a mai multor generali si contraamirali, precum si de incetare a raporturilor de serviciu cu Ministerul de Interne ale unui chestor de.

Cine este ciobanul care s-a fotografiat alaturi de presedintele Klaus Iohannis (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a petrecut week-end-ul in la munte, alaturi de sotie. Cuplul prezidential s-a aflat in Parang, facand o drumetie in zona. Si cum se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )