Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii despre hardurile din casa lui Razvan Ciobanu. Se confirma zvonurile? Contin imagini cu barbati celebri din showbiz

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre hardurile din casa lui Razvan Ciobanu. Se confirma zvonurile? Contin imagini cu barbati celebri din showbiz

Au aparut noi detalii cu privire la continutul celebrelor harduri din casa lui Razvan Ciobanu. S-a vorbit mult in acestezile despre continutul acestora, mai ales ca multe persoane sunt interesate. continuă pe Antena3

Noi detalii despre hardurile din casa lui Razvan Ciobanu. Se confirma zvonurile? Contin imagini explicite cu barbati celebri din showbiz

Au aparut noi detalii cu privire la continutul celebrelor harduri din casa lui Razvan Ciobanu. S-a vorbit mult in acestezile despre continutul acestora, mai ales ca multe persoane sunt interesate.

Detalii socante despre hardurile din casa lui Razvan Ciobanu. Ce contin de fapt

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos a vorbit despre continutul hardurilor care se aflau in apartamentul creatorului de moda Razvan Ciobanu, in emisiunea sa Xtra Night Show. Se crede ca acestea.

Noi detalii despre accidentul in care a murit Razvan Ciobanu. Airbag-urile s-au declansat la 160 km/h - surse

Expertiz preliminara a masinii in care si-a pierdut viata Razvan Ciobanu arata ca airbag-urile s-au declansat la 160 de km la ora, momentul impactului. Asta inseamna ca inainte avea mai mult, insa a.

Noi detalii despre accidentul in care a murit Razvan Ciobanu. Airbag-urile s-au declansat la 126 km/h - surse

Expertiza preliminara a masinii in care si-a pierdut viata Razvan Ciobanu arata ca airbag-urile s-au declansat la 126 de km la ora, momentul impactului. Asta inseamna ca inainte de a intra pe camp a fost.

Noi detalii SOCANTE ies la iveala in cazul mortii lui Razvan Ciobanu: Ce contin hardurile gasite in casa acestuia

Dupa moartea tragica a lui Razvan Ciobanu, parintii lui au mers la el acasa pentru a lua niste hard-diskuri.

Ce spune Tariceanu despre moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu

Moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu nu a starnit reactii doar in randul cercurilor mondene, ci si in randul politicienilor. Calin Popescu Tariceanu este unul dintre cei care au adus in discutie subiectul. Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si presedintele Senatului, a comentat moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu. El spune ca vestea este una trista, dar [] .

Partea nestiuta din viata lui Razvan Ciobanu. Ce studii avea de fapt designerul

Razvan Ciobanu a fost unul dintre cei mai talentati creatori de moda din Romania, insa putini stiu ce studii avea, de fapt, acesta. Razvan Ciobanu a inceput Facultatea de Arte Plastice din Bucuresti, dar.

Cum sa scapi de INSECTELE enervante din casa

Neplacutele insecte care se aciuaza pe langa casa noastra pot fi o sursa considerabila de stress. Degeaba iti aranjezi locuinta visurilor tale, indiferent cat e ea de mare, mica, la bloc sau la curte, daca armonia este.

Lider ALDE, despre pesedistii din Alba: Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajunga astia la putere in judet, ca ne-am dat dracu

Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajunga astia sa conduca judetul, ca ne-am dat dracu, a spus vineri, intr-o conferinta de presa, despre sefii locali ai PSD, presedintele ALDE Alba, Ioan Lazar. Trebuie sa mearga la ei sa pupe mana la seful cel mare, sa plece capul, a adaugat liderul ALDE.

Ro-Alert va transmite avertizari legate de vijelii, anunta Raed Arafat/ Decizia, dupa criticile ca sistemul nu a avertizat despre tornada din Calarasi

Sistemul Ro-Alert va transmite avertizari legate de vijelii si alte fenomene meteorologice sau situatiile care se pot transforma in cod rosu, a anuntat joi seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Masura a fost anuntata in urma criticilor potrivit carora Ro-Alert ar fi trebuit sa avertizeze populatia cu privire la tornada de marti din Calarasi, iar Arafat sustinea atunci ca sistemul nu este radar meteo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )