Libnet.ro
UNICEF

13:30

Noi informatii despre starea de sanatate a maestrului Nicolae Botgros

Antena3 Antena3,
Noi informatii despre starea de sanatate a maestrului Nicolae Botgros

Ministrul moldovean al sanatatii Viorica Dumbraveanu, a comunicat, joi, noi detalii legate de starea de sanatate a maestrului Nicolae Botgros. Artistul a fost internat in stare grava la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau dupa ce, la sfarsitul lunii octombrie, a fost diagnosticat cu COVID-19. continuă pe Antena3

Care este starea de sanatate a maestrului Nicolae Botgros

Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a comunicat joi, 5 noiembrie, ca starea de sanatate a maestrului Nicolae Botgros, care a fost internat in stare grava la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau, la sfarsitul lunii octombrie, dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19, se imbunatateste si ca se atesta o dinamica pozitiva.

Starea de sanatate a lui Nicolae Botgros se imbunatateste, dupa ce a fost infectat cu COVID-19

Starea de sanatate a lui Nicolae Botgros se imbunatateste, precizeaza premierul Ion Chicu, care sustine ca a fost informat de catre ministrul Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, transmite IPN.

Iuliana Tudor, mesaj emotionant pentru maestrul Nicolae Botgros, internat la ATI cu COVID-19: Luptati! Daca Lautarul tace, o sa taca si sufletele oamenilor

Vedeta TVR Iuliana Tudor i-a transmis un mesaj emotionant maestrului Nicolae Botgros, care s-a imbolnavit de COVID-19 si se afla internat in sectia de Reanimare a Spitalului de Urgenta din Chisinau.

Utimele detalii despre starea de sanatate a Andreei Balan. Ce diagnostic i-au pus medicii si cum a decurs operatia

Apar noi detalii despre stare de sanatate a Andreei Balan, dupa ce, marti,a ajuns la spital, acuzanddureri insuportabile la nivelul abdomenului. Apropiatii vedetei spun caa fost deja.

Simona Halep, noi detalii despre starea sa de sanatate, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Simona Halep a revenit, miercuri, cu noi detalii despre starea sa de sanatate, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Campioana a postat si o poza in care zambeste si arata ca se simte foarte bine.

Ludovic Orban, despre starea ministrilor testati pozitiv pentru COVID-19: Au simptome usoare ambii Sunt acum in izolare la domiciliu si lucreaza de acasa

Premierul Ludovic Orban a discutat joi seara si despre starea de sanatate a celor doi ministri, infectati cu noul coronavirus. Sunt cu simptome usoare ambii. Popescu trebuia sa participe la vizita.

Nicusor Dan, noi precizari despre posibilitatea ca anumite zone din Capitala sa fie carantinate (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a facut noi precizari despre posibilitatea ca anumite zone din Capitala sa fie carantinate, in cadrul declaratiilor de presa de luni, cand Comitetul Municipal pentru.

UPDATE Ultimele vesti despre starea Andreei Balan. Ar fi fost operata de urgenta. Ce se intampla acum in spital

Noi detalii despre starea de sanatate a Andreei Balan! Surse din apropierea artistei au facut primele declaratii despre aceasta. Cum se simte artista si ce i-au spus medicii in urma analizelor? Update: Andreea Balan a avut un abces abdominal, pe care medicii l-au operat la scurt timp dupa ce a fost internata. Potrivi specialistilor, abcesul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )