Libnet.ro
UNICEF

11:00

Noi reguli pentru cresterea porcilor: Ce este total interzis gospodarilor DOCUMENT

Adevărul Adevărul,
Noi reguli pentru cresterea porcilor: Ce este total interzis gospodarilor DOCUMENT

Noile reguli pentru cresterea porcilor elaborate de Autoritatea Sanitar Veterinara vor ingreuna foarte mult activitatea gospodarilor, desi ANSVSA sustine ca nu limiteaza cresterea porcinelor in gospodariile populatiei. continuă pe Adevărul

Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta va investi 12 milioane lei pentru cresterea sigurantei traficului

Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta va investi 12 milioane lei, fara TVA, pentru cresterea sigurantei traficului de pasageri, dupa ce Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, a aprobat, miercuri, nota de fundamentare referitoare la necesitatea si oportunitatea efectuarii cheltuielilor aferente obiectivului de investitii.

IN IANUARIE 2020: Stimulentele de insertie pentru cresterea copilului au depasit 57 milioane de lei

Stimulentele de insertie pentru cresterea copilului, platite in luna ianuarie 2020, au totalizat 57,04 milioane de lei, suma medie acordata fiind de 625,60 de lei, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS).

Gigi Becali, achizitie de un milion de euro pentru FCSB. Cine este omul care ar putea incasa acesti bani imediat

Dupa egalul inregistrat de FCSB in prima etapa a play-off-ului Ligii I, 2-2 pe terenul celor de la FC Botosani, patronal ros-albastrilor se gandeste la unele modificari in lot. Gigi Becali a anuntat o posibila achizitie de un million de euro pentru FCSB. Acesta este suma pe carfe vrea sa o plateasca pentru unul dintre .

ANSVSA anunta ca nu va interzice cresterea porcilor in gospodarii

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor nu interzice si nu limiteaza cresterea porcinelor in gosposdariile populatiei din Romania. ANSVSA face aceasta precizare dupa.

Reprezentant al patronilor IMM: Este senzationalista si neserioasa propunerea de lege din Parlament, pentru cresterea salariului minim in Romania

Presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Florin Jianu, a catalogat, luni, drept senzationalista si neserioasa propunerea de lege a unor parlamentari PSD, depusa recent la Parlament, privind cresterea salariului minim pe economie, in mod succesiv, pentru ca la 31 decembrie 2024 sa ajunga la 60% din salariul mediu.

Atentie soferi! Noi amenzi pentru aruncarea chistoacelor pe strada. Ce alte gesturi mai sunt sanctionate

Strada nu este o scrumiera, iar acest fapt il demonstreaza si schimbarile din Codul Rutier. Soferii care vor arunca chistoacele pe strada cor fi aspru sanctionati de catre autoritatile competente,.

Oana Carmaciu a dat peste cap filmarile pentru Sacrificiul. Cine este tatal copilului sau

Oana Carmaciu traverseaza cea mai frumoasa perioada din viata ei. Actrita mai are putin si isi va tine in brate primul sau copil, un baietel. Aflata intr-o asemenea ipostaza, totul fiind neprevazut, s-a intors, totusi, pentru o vreme, pe platourile de filmare. Scenariul serialului Sacrificiul Alegerea, de la Antena 1, a fost modificat. Astfel, .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )