Libnet.ro
UNICEF

08:00

Nokia ar putea datora fiscului din India taxe restante de 3,4 miliarde dolari

B1 B1,
Nokia ar putea datora fiscului din India taxe restante de 3,4 miliarde dolari

Nokia ar putea datora fiscului din India taxe restante in valoare totala de 3,4 miliarde doalri, potrivit unui oficial de la New Delhi, citat de The Wall Street Journal. in luna septembrie, India a pus sechestru. continuă pe B1

Nokia risca sa plateasca restante de 3,4 MLD. $ fiscului din India

Nokia ar putea datora fiscului din India taxe restante de 3,4 miliarde de dolari, suma mult mai mare fata de estimarea actuala de 340 de milioane de dolari, a declarat sub protectia anonimatului un oficial de la New Delhi, pentru cotidianul american.

Motivul pentru care deputatul Florin Popescu ar putea fi demis din PDL.

Deputatul Florin Popescu ar putea fi demis, luni, din Partidul Democrat Liberal. Masura ar putea fi luata din cauza ca acesta a participat la inaugurarea sediului Miscarii Populare, potrivit B1TV. Vi se pare firesc sa participi la constructia unui alt partid politic, declarandu-ti in acelasi timp, ipocrit, sustinerea fata de PDL?, a spus retoric Vasile Blaga. Cum sa nu-l incalce statutul) daca tu te ocupi de constructia unui alt partid politic?, a adaugat Blaga. Luni, PDL va decide in .

Peste 86.000 de camioane se opresc in trafic. GREVA transportatorilor de marfuri ar putea paraliza traficul din Capitala

Greva transportatorilor de marfuri ar putea paraliza astazi traficul atat pe centura Capitalei, cat si in 16 orase mari din tara. Peste 86 de mii de camioane se opresc in trafic chiar de la aceasta ora. Tra.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )