Libnet.ro
UNICEF

22:16

Notarul partajului Udrea-Cocos, Ioana Basescu. Care este ADEVARATA avere a Elenei Udrea, in urma divortului

Antena3 Antena3,
Notarul partajului Udrea-Cocos, Ioana Basescu. Care este ADEVARATA avere a Elenei Udrea, in urma divortului

Notarul partajului dintre Elena Udrea si Dorin Cocos a fost fiica fostului presedinte Traian Basescu, notarul Ioana Basescu. Dezvaluirea a fost facuta marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena. continuă pe Antena3

Parcul Moghioros, DISTRUS de Udrea-Cocos si Borcea

Parcul Drumul Taberei din Bucuresti a fost distrus de Elena Udrea si de Cristian Borcea. Dupa ce ani de zile, familia Udrea-Cocos a beneficiat de pe urma strandului, prin firme si interpusi, Cristian.

VIDEO Primarul orasului Slatina a fost retinut de DNA in dosarul in care este urmarit penal ministrul Darius Valcov

Primarul orasului Slatina, Ninel Florin Prina, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul in care este urmarit penal Darius Valcov. Primarul din Slatina este acuzat de complicitate la trafic de influenta, arata un comunicat al DNA. Darius Valcov este urmarit penal pentru trafic de influenta in acelasi dosar, fiind suspectat ca ar fi primit spaga pentru a favoriza un om de afaceri. Conform materialului probator administrat in cauza, a rezultat ca Darius Valcov a primit intre 2010-2013, perioada in care ocupa functia de primar al municipiului Slatina, suma de aproximativ 2 milioane de euro.

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in dosarul in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL, Theodor Catalin Nicolescu, a fost adus luni la DNA, cu mandat, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Surse judiciare spun ca.

Deputatul Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL Theodor Catalin Nicolescu a fost adus cu mandat la DNA, luni, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, surse judiciare declarand ca anchetatorii vizeaza retrocedarea ilegala a unor.

QA. Ioana Basescu, notarul afacerilor de milioane de euro

Alessandra Stoicescu a prezentat in emisiunea QA succesiunea de acte si operatiuni prin care magazinul Ikea din Bucuresti a fost preluat de Puiu Popoviciu de la firma mama din Suedia. Respectivele acte au fost.

Unii preferau vilele si hotelurile, altii terenurile. in ce investeau Udrea, Cocos, Vanghelie si Bica spagile primite

Elena Udrea, Dorin Cocos si Marian Vanghelie au investit o parte din spagile primite in vile de lux si hoteluri. Altii, cum e Alina Bica, au primit mita direct in terenuri, conform informatiilor venite de la.

ANPC va controla toate institutiile financiare nebancare. Care este motivul

ANPC va controla toate institutiile financiare nebancare, pentru a verifica daca legislatia este respectata, dupa ce a observat unele cazuri si a primit sesizari de la clienti care se plang ca firmele au dobanzi si de 5. 000% pe an, potrivit presedintelui asociatiei, Marius Dunca, informeaza Mediafax.

Armistitiul din Ucraina, in pericol. Care este motivul

Rusia il acuza pe presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, de introducerea unor conditii suplimentare, nestipulate in acordul semnat la Minsk, in proiectul care prevede ce statut vor avea zonele rebele. Aceasta disputa pe marginea unui eventual statut special al regiunilor separatiste din estul Ucrainei risca sa afecteze respectarea armistitiului fragil aflat in vigoare de la jumatatea lunii februarie, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )