Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un nou seism puternic a lovit Venezuela la doar cateva ore de la marele cutremur de 7,3 grade

B1 B1,
Un nou seism puternic a lovit Venezuela la doar cateva ore de la marele cutremur de 7,3 grade

Venezuela a fost lovita de un nou cutremur la doar cateva ore dupa marele cutremur de 7,3 grade pe scara Richter care a lovit marti dimineata! De data aceasta, seismul a masurat 5,8 grade, conform serviciului de. continuă pe B1

in fiecare zi, cainele pleca de acasa pentru cateva ore. intr-o zi, s-a decis sa-l urmareasca. Cand a vazut ce facea, a izbucnit imediat in lacrimi (GALERIE FOTO)

In fiecare zi, cainele pleca de acasa pentru cateva ore. Asa ca intr-o zi, barbatul s-a decis sa-l urmareasca. Cand a vazut unde se ducea si ce facea animalul, a izbucnit imediat.

Doua persoane au murit la distanta de doar cateva minute dupa ce au cazut de la inaltime. Una dintre victime a ramas suspendata de o grinda

Doua posibile sinucideri au avut loc, miercuri, la Poliesti la o distanta de doar cateva minute. O femeie in varsta de 60 de ani si un barbat de 50 de ani au murit dupa ce au cazut de la inaltime.

Cum a pierdut PSD in doar cateva zile alegerile viitoare

PSD inca parea un partid solid chiar si dupa un an si jumatate de guvernare anemica, trei premieri schimbati, sute de zile de proteste de strada, un presedinte de partid dublu condamnat penal si multe alte gafe zilnice din cauza incompetentei ministrilor. Partidul stat a pierdut insa viitoarele alegeri pe mana sa in doar cateva zile.

Un CUTREMUR DEVASTATOR a lovit Venezuela: A avut peste 7 grade! PANICA TOTALA printre autoritati (VIDEO)

Un cutremur devastator a lovit, marti, Venezuela. Seismul a avut magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter si s-a produs in nordul tarii. Agentia Reuters relateaza ca seismul a fost resimtit si in capitala.

Un nou cutremur PUTERNIC: A avut peste 6 grade! PANICA totala in randul specialistilor! DETALII despre zonele AFECTATE

Un nou cutremur cu magnitudinea 6,5 s-a produs duminica in insula indoneziana Lombok. Seismul are loc in conditiile in care, la inceputul acestei luni mai mult de 460 de persoane si-au pierdut viata in urma .

O mama a scapat cu viata dintr-un accident de circulatie ingrozitor, dar a murit cateva ore mai tarziu. Motivul te va cutremura

Shiva Devine avea 20 de ani si era mama unui copil. Avea o familie fericita, un sot iubitor si nu stia ca destinul ii pregatea cea maigroaznicalovitura. in urma cu cateva zile, ea a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )