Libnet.ro
UNICEF

13:45

O noua mutatie a coronavirus, de provenienta Africa, a ajuns in Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
O noua mutatie a coronavirus, de provenienta Africa, a ajuns in Marea Britanie

Marea Britanie a detectat o noua mutatie a coronavirusului la contacti ai unor persoane infectate ca. continuă pe România Liberă

Noua varianta a coronavirusului detectata in Africa de Sud si care a ajuns si in Marea Britanie este mai transmisibila

Noua varianta a coronavirusului detectata in Africa de Sud pare ca se transmite mai repede decat tulpinile mai vechi, ceea ce ar putea explica aparitia brusca a celui de-al doilea val din tara, spun cercetatorii care l-au identificat, relateaza AFP.

OMS, despre noua mutatie a virusului SARS-CoV-2: Situatia nu este scapata de sub control, dar nici nu poate fi lasata la voia intamplarii

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a admis faptul ca noua mutatie a coronavirusului, detectata in Marea Britanie, se transmite mai usor cu pana la 70%, dar poate fi tinuta sub control la fel ca si.

Bolnavul Europei Marea Britanie, izolata de exterior din cauza noii tulpini a coronavirusului

Luni dimineata, Marea Britanie avea deja rupte legaturile cu cea mai mare parte a Europei dupa ce cei mai apropiati aliati ai sai au intrerupt calatoriile spre si dinspre Regatul Unit din cauza noii tulpini a coronavirusului, lucru ce a provocat haos pentru numeroase familii si companii cu doar zece zile inainte ca Londra sa iasa de pe orbita Uniunii Europene, transmite Reuters. 26 Federatia transportatorilor din Franta: Soferii sunt blocati in parcari de tir-uri fara toalete situatia devine catastrofalaUPDATE 10. 34 Situatia a dus luni dimineata la o depreciere de 2% a lirei sterline fata de dolar, fiind afectat si euro. Bursa londoneza a fost si ea lovita.

Italia a depistat un pacient cu noua tulpina de coronavirus identificata in Marea Britanie

In Italia, un pacient a fost confirmat pozitiv cu noua tulpina de coronavirus, identificata recent in Marea Britanie, potrivit unui anunt de duminica, 20 decembrie, al Ministerului Sanatatii din Peninsula.

A fost descoperita o noua mutatie, mai periculoasa, a coronavirusului. Provine din Africa de Sud si imunologii sunt uluiti de ce este capabila

O noua mutatie a SARS-COV-2 mai periculoasa decat precedenta a fost descoperita de specialisti in Marea Britanie. Aceasta ar proveni de la persoane care au calatorit dinspre Africa de Sud si a cauzat o explozie a numarului de infectari in ultimele zile .

O mutatie din noua tulpina de coronavirus a fost detectata in Brazilia in primavara. Tarile in care se raspandeste

Una din mutatiile genetice din noua tulpina de coronavirus identificata recent in Marea Britanie a fost detectata prima data in Brazilia, in luna aprilie, relateaza Newsweek.

Noua mutatie COVID 19. Ce se stie despre ea pana in acest moment

Raspandirea rapida a unei noi variante de coronavirus a fost motivul introducerii unor reguli stricte, de nivelul patru, pentru milioane de oameni, de Craciun, in Anglia, Scotia si Tara Galilor, in timp ce alte tari interzic calatoriile spre Marea Britanie.

Noua mutatie COVID 19 face ravagii! Uniunea Europeana, reuniune de urgenta

Statele membre ale Consiliului Uniunii Europene se reunesc de urgenta in aceasta dimineata dupa ce noul tip de coronavirus, aparut in Marea Britanie, a fost depistat in mai multe tari.

Raed Arafat, avertisment urias cu privire la noua tulpina de Covid-19 aparuta in Marea Britanie: Am suspendat zborurile

Noua tulpina de COVID-19, aparuta in Marea Britanie, a pus pe jar autoritatile si oamenii de stiinta. Potrivit primelor informatii transmise de Guvernul britanic, in aceste momente se fac cercetari pentru a descoperi ce efecte poate produce aceasta mutatie si cat de mult poate afecta rata mortalitatii. Raed Arafat, seful DSU, trage un semnal de .

Noua varianta de coronavirus, care a aparut in Marea Britanie, a ajuns si in Israel

Israelul a identificat patru cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus aparuta in Marea Britanie, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )