Libnet.ro
UNICEF

14:15

Nou-nascut decedat in Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Nou-nascut decedat in Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Un bebelus a decedat, astazi, in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu, dupa numai zece ore de la nastere. continuă pe Adevărul

Substante medicale expirate de noua ani gasite in Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Substante medicale expirate si de noua ani, sala de operatie fara sursa de apa sterila sau mancarea bolnavilor transportata in conditii mizerabile. Acestea sunt doar o parte din nereguli grave care au fost scoase la iveala la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu in urma unei verificari care a fost efectuata in urma cu aproximativ o jumatate de an de catre Corpul de Control al Ministrului Sanatatii.

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, inlocuit din functie

Gigel Capota a fost inlocuit, astazi, din functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu, in urma unei decizii luate de comun acord.

Spitalul din Targu Jiu, relatii interzise si focar de infectie: produse medicale expirate, sala de operatii fara apa sterila

Spitalul Judetean din Targu Jiu este in centrul unui scandal de proportii. in unitatea medicala a fost declarat focar de infectie, fiind depistate produse medicale expirate, dar si faptul ca in sala de operatii nu era asigurata apa sterila. Pacientii internati acolo pare sa fi fost pusi sub o grava amenintare de-a se molipsi cu .

Spitalul Judetean de Urgenta Cluj nu mai are bani pentru salarii in decembrie. in salile de operatie NU mai exista Betadina pentru dezinfectarea plagilor

Deputatul Emanuel Ungureanu atrage atentia asupra faptului ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj nu mai are bani nici macar pentru salarii in luna Decembrie. El a publicat un document intern in care directorul unitatii le cere medicilor sa faca economii. Nu este prima data cand suntem in aceasta situatie, raspund oficialii spitalulul, care arata ca s-a achizitionat Betadina in ultimele 3 luni.

Protest spontan la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova: Asistentele si infirmierele se plang de frig si lipsa banilor (VIDEO)

Tot lipsa banilor a scos in strada mai multi angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Craiova. Chiar in acest moment are loc un protest spontan, asistente si infirmiere se plang de frig si lipsa banilor. Acestia.

Victor Costache, ministrul Sanatatii, solicita DSP Braila un control de urgenta la Spitalul Judetean Braila O tanara de 19 ani a decedat la o luna dupa ce a nascut

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a solicitat Directiei de Sanatate Publica Braila sa demareze de urgenta o actiune decontrol la Spitalul Judetean Braila in cazul tinerei de 19 ani, care a decedat la.

Control la Spitalul Judetean Braila dupa ce o tanara a murit la o luna dupa ce a nascut. Medicii, acuzati de malpraxis

Victor Costache, ministrul Sanatatii a solicitat reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Braila sa demareze de urgenta o actiune de control la Spitalul Judetean Braila in cazul tinerei de 19 ani care a decedat la o luna dupa ce a nascut, anunta Ministerul Sanatatii.

Ministrul Sanatatii a cerut un control la Spitalul Judetean Braila, in cazul tinerei care a murit dupa ce a nascut

Victor Costache, ministrul Sanatatii a solicitat reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Braila sa demareze de urgenta o actiune de control la Spitalul Judetean Braila in cazul tinerei de 19 ani care a decedat la o luna dupa ce a nascut, anunta Ministerul Sanatatii.

Cazul tinerei decedate la o luna dupa ce a nascut: Ministrul Sanatatii a cerut un control la Spitalul Judetean Braila

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a solicitat reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Braila sa inceapa de urgenta o actiune de control la Spitalul Judetean in cazul tinerei de 19 ani care a murit la o luna dupa ce a nascut.

Sute de kilograme de carneinfestata cu pesta porcina au fost vandute in hala din Piata Centrala din Targu Jiu

Cateva sute de kilograme de carne infestata cu pesta porcina africana au fost vandute in hala din Piata Centrala din Targu-Jiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )