Libnet.ro
UNICEF

14:45

Novak Djokovic castiga pentru a sasea oara turneul de la Miami

România Liberă România Liberă,
Novak Djokovic castiga pentru a sasea oara turneul de la Miami

Liderul mondial in tenisul masculin, sarbul Novak Djokovic, a castigat pentru al treilea an la rand si pentru a sasea oara in cariera Mastersul 1. 000 de la Miami, turneu dotat cu premii totale de 6. 605 dolari, invingandu-l duminica in finala pe japonezul Kei Nishikori, nr. 6 mondial, in doua seturi, 6-3, 6-3. continuă pe România Liberă

Novak Djokovic(Serbia)-Kei Nishikori(Japonia), marea FINALA de la Miami Open 2016

Liderul ATP, sarbul Novak Djokovic, si-a respectat statutul si a obtinut biletele pentru a treia finala la Masters-ul 1000 de la Miami. Cu o evolutie alternanta in primul set din semifinale cu Goffin, Djokovic s-a trezit din pumni si a apasat pedala de acceleratie spre victoria care l-a propulsat in ultimul act cu victorie in doua seturi la belgianul Goffin.

VIDEO Novak Djokovic, in semifinale la Miami - Urmeaza duelul cu David Goffin

Novak Djokovic a mai facut un pas catre castigarea turneului de la Miami, liderul mondial invingandu-l in doua seturi, scor 6-3, 6-3, pe Tomas Berdych, performanta in urma careia s-a calificat in semifinalele competitiei americane. In penultimul act al turneului, Nole il va intalni pe David Goffin locul 15 ATP).

Novak Djokovic stabileste un nou record in tenisul masculin si-l depaseste pe Roger Federer la bani

Lider al ierarhiei ATP, sarbul Novak Djokovic a stabilit duminica un nou record in circuitul masculin prin castigarea titlului de la Miami.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )