Libnet.ro
UNICEF

13:15

Nuclearelectrica a strans 545 mil. lei pentru constructia unui depozit de deseuri radioactive

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nuclearelectrica a strans 545 mil. lei pentru constructia unui depozit de deseuri radioactive

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN) a strans, in perioada 2004 30 noiembrie 2013 suma de 545 milioane lei pentru finantarea constructiei unui depozit pentru deseurile radioactive generate de reactoarele nucleare ale centralei din. continuă pe Wall-Street Ro

Contractul pentru constructia tronsonului Arad-Nadlac lot 1 poate fi semnat

Contractul pentru constructia tronsonului de autostrada Arad-Nadlac lot 1 poate fi semnat, instanta respingand toate plangerile depuse, anunta casa de avocatura Bostina si Asociatii.

CNA amendeaza TVR cu 50.000 de lei pentru colindul antisemit difuzat de TVR 3. CNCD urmeaza sa discute cazul luni

CNA a amendat, joi, TVR romana cu 50. 000 de lei pentru faptul ca TVR 3 si TVR Cluj au difuzat un colind antisemit intr-o emisiune din 6 decembrie, cand al treilea canal al televiziunii publice s-a repozitionat ca post dedicat mediului rural. Cazul respectiv urmeaza sa fie discutat luni si de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa cum a spus pentru HotNews. ro presedintele CNCD, Csaba Asztalos.

Un hocheist canadian, condamnat pentru comandarea unui ASASINAT, vine sa joace in Romania

Un hocheist canadian, condamnat 7 ani si jumatate pentru comandarea unui asasinat, va juca in Romania. Mike Danton, acum in varsta de 33 ani, va juca la Miercurea Ciuc, dupa ce a activat ani buni in.

Transporturile estimeaza venituri de 11,4 mil. lei din cedarea unor participatii minoritare

Ministerul Transporturilor MT) estimeaza ca va inregistra venituri de 11,4 milioane lei in 2014 din cedarea unor participatii minoritare, potrivit proiectului de buget pentru activitatea de privatizare aferenta anului viitor, noteaza Mediafax .

Transelectrica lanseaza miercuri emisiunea de obligatiuni in valoare de 200 mil. lei

Transelectrica va lansa miercuri, 11 decembrie, o emisiune de obligatiuni pe cinci ani prin care vrea sa atraga 200 milioane lei aproape 45 milioane euro), fondurile urmand sa fie folosite pentru investitiile in extinderea si consolidarea retelei.

Fratii Micula (European Drinks) au castigat la Washington un proces impotriva statului. Ministerul Finantelor trebuie sa le plateasca 376 mil lei

Fratii Ioan si Viorel Micula, patronii European Drinks, au castigat la Curtea de Arbitraj de la Washington procesul intentat statului roman si trebuie sa primeasca circa 376 milioane lei, plus penalitati, iar Ministerul Finantelor doreste sa compenseze aceasta suma cu datoriile firmei la buget, anunta agentia Mediafax.

Contract de peste 300 mil. euro pentru reabilitarea tronsonului de cale ferata Vintu de Jos-Simeria

CFR a atribuit asocierii Swietelsky - Strabag - Alstom - Arcada - Euro Construct - Transferoviar Grup un contract de 1,35 miliarde lei 303 milioane euro), fara TVA, pentru lucrari de constructii si instalatii pe tronsonul Vintu de Jos - Simeria, parte.

CNA amendeaza TVR cu 50.000 de lei pentru colindul difuzat de TVR 3

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat, astazi, cu 50. 000 de lei Societatea Romana de Televiziune pentru posturile TVR 3 si TVR Cluj care au difuzat in data de 06 decembrie un colind antisemit interpretat de ansamblul Dor Transilvan, potrivit unui comunicat de presa.

CFR: Contract de 1,35 miliarde lei pentru reabilitarea tronsonului Vintu de Jos-Simeria

CFR a semnat cu consortiul Swietelsky - Strabag - Alstom - Arcada - Euro Construct - Transferoviar Grup contractul pentru executia lucrarilor de constructii si instalatii pe tronsonul Vintu de Jos - Simeria, parte integranta a sectiunii Coslariu - Simeria, potrviit unui comunicat de presa.

CNA: TVR 3, amendat cu 50.000 de lei pentru colindul antisemit

Postul public de televiziune a fost sanctionat, joi, de CNA pentru colindul antisemit care a incalcat legislatia audiovizualului. TVR 3 va trebui sa plateasca o amenda de 50. 000 de lei in urma deciziei.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )