Libnet.ro
UNICEF

16:30

Numarul de like-uri de pe Instagram nu va mai fi vizibil pentru utilizatorii din mai multe tari, incepand de joi

Hotnews Hotnews,
 Numarul de like-uri de pe Instagram nu va mai fi vizibil pentru utilizatorii din mai multe tari, incepand de joi

Numarul de like-uri de la postari nu vor mai fi vizibile pe Instagram in mai multe state, inclusiv Australia si Japonia, pentru a inlatura presiunea la care sunt expusi utilizatorii, scrie BBC News. continuă pe Hotnews

Israel: A fost descoperita una dintre cele mai vechi moschei rurale din lume

Autoritatea israeliana pentru antichitati a anuntat joi ca a descoperit vestigiile uneia dintre cele mai vechi moschei rurale din lume, in orasul beduin Rahat sud), scrie AFP.

A gasit solutia pentru gropile din asfalt: la ce au ajutat desenele obscene

Intr-o localitate din Marea Britanie, s-a creat un precedent interesant pentru remedierea rapida a gropilor din astfalt. in mod rusinos, a implicat niste desene obscene. in cazul in care locuiesti intr-un oras mai mare si ti se intampla sa vezi diverse inscrieri pe pereti sau graffiti, referintele obscene sunt inevitabile. Este doar o chestiune de .

Vesti proaste pentru romanii din strainatate. Europenii le taie din bani

Presa internationala aduce vesti proaste pentru romanii din strainatate. Europenii le taie din bani migrantilor est-europeni. Iata masurile gandite de coalitie. Europenii taie din bani romanilor din strainatate Sky News scrie ca o coalitie de angajatori din Marea Britanie sustine ca tara trebuie sa fie mai amabila cu lucratorii de peste hotare, post-Brexit. Astfel, acestia .

Val de caldura arctica. Record absolut de temperatura in cea mai nordica asezare permanenta din lume, aflata la mai putin de 900 de kilometri de Polul Nord

Mercurul termometrelor a urcat duminica la 21 de grade Celsius in Alert, cea mai nordica asezare permanenta din lume, situata la mai putin de 900 de kilometri de Polul Nord, stabilind un record absolut de caldura pentru aceasta statie meteorologica, a precizat marti serviciul meteorologic canadian, scrie Agerpres, citand AFP. Media zilnica pentru luna iulie este de 3,4 grade la Alert, iar media temperaturilor maxime este de 6,1 grade Celsius.

Petre Daea, despre rectificarea bugetara: Eu ma astept la bani mai multi pentru investitii

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se asteapta sa primeasca bani mai multi pentru investitii la rectificarea bugetara anuntata pentru finalul lunii iulie, aratand ca la Agentia Nationala de.

Edu.ro: titularizare 2019. Lista posturilor scoase la concurs, potrivit Ministerului Educatiei, pentru examenul din 17 iulie

Edu. ro a dat detalii despre titularizare pe site-ul oficial. Iata lista posturilor scoase la concurs, conform Ministerului Educatiei. Primul examen vine cu pasi repezi, fiind chiar pe 17 iulie. Edu. ro: titularizare 2019. Lista posturilor scoale la concurs Edu. ro a oferit detalii despre examenul de titularizare din acest an. Prima proba scrisa este miercuri, 17 iulie, .

PNL si-a desemnat presedintii interimari pentru sectoarele din Bucuresti

Partidul National Liberal si-a desemnat, astazi, in cadrul Biroului Executiv, presedintii interimari pentru sectoarele din Bucuresti.

Melescanu, schimbat de la Externe, sustine in continuare ca nu are ce-si reprosa pentru votul din dispora: Nu exista niciun fel de vinovatie

Teodor Melescanu, schimbat de la conducerea Ministerului de Externe dupa ce ALDE i-a retras sprijinul politic, sustine in continuare ca nu are niciun fel de vina pentru esecul alegerilor din 26 mai in diaspora, unde mii de oameni au stat la cozi pentru a vota. Dupa decizia ALDE de a-i retrage sprijinul politic, Teodor Melescanu a reactionat pe Facebook, unde a scris ca respecta aceasta hotarare, dar ca nu exista niciun fel de vinovatie.

LUNA IUNIE 2019 Tara noastra a inregistrat cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

VIDEO Interviu. Dacian Ciolos, mesaj pentru colegii din USR, care vorbesc foarte mult de Presedintie: Noi trebuie sa guvernam Romania Am avut o discutie cu dl. Macron despre Kovesi

Dacian Ciolos, liderul Renew Europe, cel de-al treilea grup de eurodeputati din Parlamentul European, a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca a discutat cu presedintele Frantei si ca Emanuel Macron i-a spus ca vrea sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )