Libnet.ro
UNICEF

07:45

Numarul mortilor din cauza covid-19 ar fi supraestimat printr-o anomalie statistica, releva un studiu Oxford

Adevărul Adevărul,
Numarul mortilor din cauza covid-19 ar fi supraestimat printr-o anomalie statistica, releva un studiu Oxford

Un studiu realizat de Universitatea Oxford releva posibilitatea unei supraestimari a numarului victimelor noului coronavirus in afara mediului spitalicesc in Anglia, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Romania, amenda colosala din cauza lui Liviu Dragnea. Ce a decis Comisia Europeana

Romania inca mai are de suferit dupa perioada Dragnea. O amenda colosala revine statului, in urma a ceea ce a facut fostul presedinte PSD. Ce decizie a luat Comisia Europeana? Romania, amenda colosala din cauza lui Dragnea Mostenirea lui Dragnea pentru Romania deznadejde si o amenda de 3 milioane de euro. Comisia Europeana obliga .

Previziunea lui Mugur Isarescu despre Romania. Ce se va intampla, din cauza pandemiei

Intr-o economie de piata exista o multitudine de factori, importanti, ce pot afecta bunul mers al lucrurilor, atat la nivel micro, cat si la nivel macro. Daca adaugi la factorii deja existenti si o situatie cum este cea de acum, de criza, atunci toate calculele devin imposibile si imprevizibile. Previziunea lui Mugur Isarescu despre Romania .

Gigi Becali si ginerele sau, anchetati din cauza unor imagini compromitatoare

Gigi Becali si-a batut joc de toate regulile anti COVID-19. Patronul celor de la FC FCSB a ignorat protocolul FRF si LPF l-a partida cu Dinamo, din returul Cupei Romaniei. in aceeasi situatie este si Ionel Danciulescu, team-managerul formatiei din Stefan cel Mare. inainte de startul partidei, in care FCSB s-a impus cu 1-0, Becali .

Un tanar si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza COVID-19, la doar cateva zile distanta. A fost un cosmar

Un tanar din Texas, oras din SUA grav afectat de pandemia de coronavirus, si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza infectiei cu COVID-19. in doar 11 zile, baiatul a ramas fara familie.

Statul roman pierde trei milioane de lei pe an din cauza contrabandei cu tigari

In anul 2019, statul roman a pierdut aproximativ trei miliarde de lei din cauza contrabandei cu tiga.

Experti: Verile ar putea deveni prea fierbinti pentru oameni, din cauza schimbarilor climatice

Milioane de persoane din intreaga lume ar putea fi expuse la niveluri periculoase de stres termic, fapt ce poate duce la cedarea organelor interne si chiar la moarte, potrivit BBC.

CCR a stabilit: Persoanele care nu au discrnamant din cauza alienatiei ori debilitatii mintale nu trebuie sa-si piarda exercitiul tuturor drepturilor civile

Curtea Constitutionala a admis, joi, cu unanimitate de voturi, sesizarea referioare la prevederea din Codul Civil potrivit careia persoana care nu are discernamantul necesar pentru a se ingriji de interesele.

CCR a stabilit: Persoanele care nu au discernamant din cauza alienatiei ori debilitatii mintale nu trebuie sa-si piarda exercitiul tuturor drepturilor civile

Curtea Constitutionala a admis, joi, cu unanimitate de voturi, sesizarea referioare la prevederea din Codul Civil potrivit careia persoana care nu are discernamantul necesar pentru a se ingriji de interesele.

Romania pierde anual 3 miliarde de lei din cauza contrabandei cu tigari

Piata neagra a tigaretelor din Romania a scazut anul trecut pentru prima oara in 6 ani sub nivelul de 14%, ceea ce a insemnat venituri bugetare mai mari din taxarea tigaretelor.

California se reinchide din cauza cresterii numarului de infectari

Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a anuntat luni inchiderea barurilor si a restaurantelor in spatii inchise la nivelul intregului stat, precum si a bisericilor, a salilor de sport si a saloanelor de coafura din comitatele cele mai afectate de noul coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )