Libnet.ro
UNICEF

21 Mai.

Obama acuza liderii republicani de prelungirea crizei: Nu putem transforma santajul intr-o caracteristica a democratiei

B1 B1,
Obama acuza liderii republicani de prelungirea crizei: Nu putem transforma santajul intr-o caracteristica a democratiei

Barack Obama ii acuza pe liderii republicani ca se folosesc de riscul intrarii Statelor Unite in incapacitate de plata pentru a obtine avantaje in negocierile pe tema bugetului, relateaza AFP. Democratii. continuă pe B1

Obama catre liderii republicani: Opriti aceasta farsa!.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, le-a cerut, sambata, liderilor republicani care blocheaza adoptarea proiectului de buget sa inceteze farsa si sa treaca la vot, in contextul in care activitatile agentiilor federale sunt grav afectate de lipsa fondurilor. Treceti la vot. Opriti aceasta farsa, a declarat Obama, adresandu-se congresmenilor republicani. Criza bugetara de la Washington, care blocheaza activitatile agentiilor federale, dureaza deja de cinci zile, de la inceperea .

Obama ii acuza pe republicani de prelungirea crizei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, ii acuza pe liderii republicani ca se folosesc de riscul intrarii tarii in incapacitate de plata pentru a obtine avantaje in negocierile pe tema bugetului, in.

Obama ii acuza pe republicani de prelungirea crizei bugetare

Presedintele american, Barack Obama, ii acuza pe republicani de prelungirea crizei bugetare, riscul fiind incapacitatea de plata, conform surselor de presa.

Obama ii acuza pe republicani de prelungirea blocajului bugetar.

Presedintele american Barack Obama ii acuza pe liderii republicani ca se folosesc de riscul intrarii tarii in incapacitate de plata, ca sa obtina avantaje in negocierile pe tema bugetului, transmite Mediafax. Citeste si: China si Japonia se tem de falimentul SUA Democratii din Camera Reprezentantilor si din Senat au negociat si sunt dispusi sa continue discutiile pentru depasirea diferentelor pe tema bugetului, dar republicanii au o strategie de tipul totul sau nimic, a spus .

Secretarul american Kerry: Prelungirea crizei bugetare ar putea afecta imaginea SUA la nivel global

Secretarul de stat, John Kerry, a avertizat astazi asupra faptului ca prelungirea crizei bugetare ar putea sa influenteze pozitia Statelor Unite ale Americii SUA) la nivel global, conform AFP.

Barack Obama, catre congresmanii republicani: Treceti la vot! Opriti aceasta farsa

Presedintele american Barack Obama, le-a cerut, sambata, liderilor republicani care blocheaza adoptarea proiectului de buget sa inceteze farsa si sa voteze. Treceti la vot. Opriti aceasta farsa, a.

ştiri de la B1

actualitate, 21 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )