Libnet.ro
UNICEF

19:15

Obama ii acuza pe republicani de prelungirea crizei

Antena3 Antena3,
Obama ii acuza pe republicani de prelungirea crizei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, ii acuza pe liderii republicani ca se folosesc de riscul intrarii tarii in incapacitate de plata pentru a obtine avantaje in negocierile pe tema bugetului, in. continuă pe Antena3

Obama ii acuza pe republicani de prelungirea crizei bugetare

Presedintele american, Barack Obama, ii acuza pe republicani de prelungirea crizei bugetare, riscul fiind incapacitatea de plata, conform surselor de presa.

Obama acuza liderii republicani de prelungirea crizei: Nu putem transforma santajul intr-o caracteristica a democratiei

Barack Obama ii acuza pe liderii republicani ca se folosesc de riscul intrarii Statelor Unite in incapacitate de plata pentru a obtine avantaje in negocierile pe tema bugetului, relateaza AFP. Democratii.

Secretarul american Kerry: Prelungirea crizei bugetare ar putea afecta imaginea SUA la nivel global

Secretarul de stat, John Kerry, a avertizat astazi asupra faptului ca prelungirea crizei bugetare ar putea sa influenteze pozitia Statelor Unite ale Americii SUA) la nivel global, conform AFP.

Barack Obama catre republicani: intai rezolvam blocajul federal, dupa aceea negociem

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarat ca a discutat cu John Boehner, purtatorul de cuvant al Camerei Reprezentantilor, ca este dispus sa negocieze cu republicanii, dar nu fiind amenintat de un haos economic.

SUA: Obama solicita republicanilor sa voteze bugetul

Presedintele Statelor Unite ale Americii SUA), Barack Obama, le-a cerut ieri republicanilor care blocheaza adoptarea bugetului sa opreasca aceasta farsa si sa voteze imediat pentru a pune capat paraliziei administratiei.

Obama catre liderii republicani: Opriti aceasta farsa!.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, le-a cerut, sambata, liderilor republicani care blocheaza adoptarea proiectului de buget sa inceteze farsa si sa treaca la vot, in contextul in care activitatile agentiilor federale sunt grav afectate de lipsa fondurilor. Treceti la vot. Opriti aceasta farsa, a declarat Obama, adresandu-se congresmenilor republicani. Criza bugetara de la Washington, care blocheaza activitatile agentiilor federale, dureaza deja de cinci zile, de la inceperea .

Barack Obama: Republicanii trebuie sa puna capat farsei si sa aprobe bugetul

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, le-a cerut liderilor republicani care blocheaza adoptarea proiectului de buget sa inceteze farsa si sa treaca la vot, in contextul in care activitatile agentiilor federale sunt grav afectate de.

Barack Obama: Incapacitatea de plata, mai rea decat paralizia partiala a statului

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarat ca a discutat cu John Boehner, purtatorul de cuvant al Camerei Reprezentantilor, ca este dispus sa negocieze cu republicanii, dar nu fiind amenintat de un haos economic.

Libia solicita Statelor Unite repatrierea presupusului lider al-Qaida, Abu Anas al-Libi

Congresul National, cea mai inalta autoritate politica din Libia, indeamna Statele Unite sa il repatrieze imediat pe presupusul lier al-Qaida Abu Anas al-Libi, ce a fost capturat la Tripoli, informeaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )