Libnet.ro
UNICEF

06:00

Obama l-a numit pe noul director FBI, Jim Comey

Adevărul Adevărul,
Obama l-a numit pe noul director FBI, Jim Comey

Presedintele american Barack Obama a numit vineri un nou director al FBI, pe Jim Comey, dupa Robert Mueller care a preluat conducerea Biroului Federal de Investigatii chiar inaintea atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001. continuă pe Adevărul

Barack Obama l-a numit pe noul director FBI, Jim Comey

Presedintele american Barack Obama a numit vineri un nou director al FBI, pe Jim Comey, dupa Robert Mueller care a preluat conducerea Biroului Federal de Investigatii chiar inaintea atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001.

Obama a numit un nou director FBI, primul din 2001

Presedintele american Barack Obama a numit vineri un nou director al FBI, Jim Comey, dupa Robert Mueller care a ajuns in fruntea politiei federale americane chiar inainte de atacurile teroriste de la 11 septembrie.

Barack Obama il va nominaliza vineri pe Jim Comey in functia de director FBI

Presedintele american Barack Obama urmeaza sa il nominalizeze vineri pe Jim Comey in postul de director FBI, in locul lui Robert Mueller, a anuntat joi un oficial de la Casa Alba, relateaza AFP. Numit in.

Obama il va desemna pe republicanul Jim Comey in functia de director al FBI

Presedintele american, Barack Obama, va desemna vineri dupa-amiaza noul director al FBI, in persoana lui Jim Comey care il va inlocui pe Robert Mueller, aflat la conducerea politiei federale din septembrie 2001, a facut cunoscut joi un responsabil de la Casa Alba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3086 seconds )