Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE ofera 200 milioane euro pentru infrastructura de transport

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE ofera 200 milioane euro pentru infrastructura de transport

Comisia Europeana CE) a dat ieri publicitatii cele 74 de proiecte care vor primi aproximativ 200 milioane sub forma de cofinantare europeana in cadrul programului privind reteaua transeuropeana de transport TEN-T) pentru a continua imbunatatirea infrastructurii de transport din Uniunea Europeana UE). continuă pe Ziarul Bursa

Dan Nica, despre schema de ajutor de stat de 100 de milioane de euro din IT: Stiu ca ar exista deja primele documente depuse dar nu am nici cifra si nici numarul lor

Ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, a declarat marti cu privire la schema de ajutor de stat in valoare de 100 milioane euro pentru firmele IT care dezvolta proiecte prin care se creeaza minim 200 locuri de munca, ca primele documente ar fi fost deja depuse. Stiu ca ar exista deja primele documente depuse dar nu am nici cifra si nici numarul lor. Noi speram ca toata suma sa fie cheltuita pentru ca altfel programul nu-si atinge obiectivele, a precizat Ministrul.

Credit Agricole Bank acorda pana la 300.000 euro pentru constructia de locuinte

Credit Agricole Bank Romania crediteaza cu maximum 300. 000 de euro persoanele care doresc sa construiasca sau sa extinda un imobil, pe un teren propriu, acordand si finantari pentru modernizari, de cel mult 200. 000 euro.

Credit Agricole Bank acorda finantari de 300.000 euro pentru contructia de locuinte

Credit Agricole Bank Romania ofera doua produse noi pentru construirea si modernizarea locuintelor, valoarea imprumuturilor putand sa ajunga pana la 300. 000 de euro.

Germania a vandut 5% din actiunile gigantului de stat Deutsche Post AG cu 924 milioane euro

Banca de Dezvoltare a Germaniei a vandut 5% din actiunile gigantului de stat Deutsche Post AG, pentru suma de 924 milioane euro, profitand astfel de o crestere a pretului actiunilor companiei la maximul ultimilor.

infiintarea unei uniuni bancare in zona euro pentru o supraveghere mai stricta ar dezavantaja bancile cu capital local

Infiintarea unei uniuni bancare in zona euro pentru o supraveghere mai stricta ar crea un avantaj competitiv institutiilor de credit straine fata de cele cu capital local, conform unui diplomat UE, noteaza.

In ciuda scepticismului din jurul monedei unice europene, Letonia mentine obiectivul de aderare la zona euro pentru 2014

Criza datoriilor a redus entuziasmul din jurul monedei unice in Uniunea Europeana, insa Letonia doreste sa isi continue drumul spre adoptarea euro in ciuda incertitudinilor din prezent, relateaza AFP intr-un articol ce analizeaza situatia economica a tarii baltice.

Deficitul comercial la sapte luni, in crestere cu 43 milioane euro

Deficitul comercial aferent primelor sapte luni ale anului a fost de 5,327 miliarde euro, mai mare cu 43,1 milioane euro decat valoarea inregistrata in luna iulie a anului trecut, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Rusia solicita Bulgariei despagubiri de un miliard de euro pentru anularea constructiei centralei nucleare din Belene

Grupul rus Atomstroyexport va cere Bulgariei compensatii financiare in valoare de un miliard de euro, dupa anularea proiectului de constructie a centralei nucleare de la Belene, scrie AFP.

Rusia solicita Bulgariei despagubiri de un miliard de euro pentru anularea constructiei ...

Grupul rus Atomstroyexport va cere Bulgariei compensatii financiare in valoare de un miliard de euro, dupa anularea proiectului de constructie a centralei nucleare de la Belene, scrie AFP, potrivit Hotnews. ro. Citeste si: Rusia ar putea imprumuta Bulgaria pentru centrala nucleara Belene Centrala atomica Belene, risc major pentru Romania Sumele solicitate de Atomstroyexport in fata curtii de arbitraj din Paris) includ costurile tuturor lucrarilor efectuate pentru proiect, cel al .

Infosys plateste 349 milioane dolari pentru cumpararea Lodestone

Infosys Ltd. , al doilea exportator de software din India, a decis sa cumpere societatea elvetiana de consultanta in management Lodestone Holding AG, platind in schimb 330 de milioane de franci 349 de milioane de dolari).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )