Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ofertele pentru activele Oltchim vor fi selectate in functie de sumele obtinute de creditorii combinatului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ofertele pentru activele Oltchim vor fi selectate in functie de sumele obtinute de creditorii combinatului

Ofertele depuse de companiile interesate pentru activele Oltchim vor fi selectate in functie de sumele obtinute de creditorii combinatului, urmand ca dupa depunerea ofertelor neangajante sa urmeze o a doua faza, de negociere cu companiile selectate, in. continuă pe Wall-Street Ro

Ofertele pentru activele Oltchim vor fi selectate in functie de sumele obtinute de creditorii combinatului

Ofertele depuse de companiile interesate pentru activele Oltchim vor fi selectate in functie de sumele obtinute de creditorii combinatului, urmand ca dupa depunerea ofertelor neangajante sa urmeze o a doua faza, de negociere cu companiile selectate, in care acestea au dreptul sa efectueze un proces de due-diligence, arata un document realizat de AT Kearney Management Consulting SRL, intrat in posesia News. ro.

Ministrul Economiei spune ca au fost depuse oferte pentru activele Oltchim pana vineri, cand a fost termenul limita

Mai multi investitori au depus oferte pana la termenul limita de depunere a ofertelor neangajante pentru cumpararea activelor Oltchim care a fost vineri, ora 18, a declarat joi ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, fara a preciza cati sau care sunt investitorii interesati sa cumpere combinatul valcean. in opinia ministrului, combinatul Oltchim poate juca un rol important la nivel de regiune si poate fi profitabil.

Numele investitorilor interesati de activele Oltchim, confidentiale

ACTUALIZARE 07:45 Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB), a declarat: Oltchim a anuntat in luna august a anului trecut doar lansarea procesului concurential de vanzare a activelor companiei adresat partilor interesate mai multe existente, in conditii si etape corelate ale procesului), fara termene precise sau alte detalii. Procesul de vanzare este gestionat de catre un consortiu de administratori judiciari format din BDO Business Restructuring si Rominsolv si consultantii lor AT Kearney si White Case si nu de catre Oltchim. Potrivit unor &171;surse din presa &187;, se pare ca Oltchim este aproape de termenul de incheiere a primei etape. Noi vom monitoriza situatia si eventuala dezvaluire necesara a partilor interesate. ----------- Ofertele finale pentru vanzarea, pe bucati, a combinatului Oltchim sunt asteptate undeva in luna martie, sustin surse din piata, dupa ce, luni, a fost termenul final pentru depunerea ofertelor neangajante si s-a intrat in etapa accesarii camerei de date a combinatului.

Numele investitorilor interesati de activele Oltchim, confidentiale

Ofertele finale pentru vanzarea, pe bucati, a combinatului Oltchim sunt asteptate undeva in luna martie, sustin surse din piata, dupa ce, luni, a fost termenul final pentru depunerea ofertelor neangajante si s-a intrat in etapa accesarii camerei de date a combinatului.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )