Libnet.ro
UNICEF

20:15

Oficial american: Comisia Europeana cunostea, din 2011, neregulile autoturismelor Volkswagen

România Liberă România Liberă,
Oficial american: Comisia Europeana cunostea, din 2011, neregulile autoturismelor Volkswagen

Directorul Autoritatii californiene pentru mediu, Mary Nichols, a precizat, vineri, ca reprezentantii UE cunosc, din 2011, problema manipularii emisiilor poluante ale grupului auto german Volkswagen. continuă pe România Liberă

Oficial SUA: CE stia din 2011 ca Volkswagen manipula emisiile. Alfa Romeo avertizase despre emisiile miraculoase, magice si extraterestre ale Audi

Comisia Europeana cunostea din 2011 ca grupul auto german Volkswagen manipula emisiile poluante, dar a ascuns situatia, afirma Mary Nichols, directorul autoritatii californiene pentru mediu, precizand ca situatia a fost dezvaluita de oficiali UE unei organizatii ecologice, care a alertat ulterior SUA.

Nextebank lanseaza un credit destinat microintreprinderilor, garantat de Comisia Europeana si Fondul European de Investitii

Nextebank a lansat creditul EaSI, garantat de Comisia Europeana si Fondul European de Investitii, pentru a sprijini dezvoltarea intreprinderilor mici, potrivit unui comunicat de presa.

Nextebank lanseaza creditul EaSI, un imprumut garantat de Comisia Europeana, destinat micilor intreprinderi

Nextebank lanseaza creditul EaSI, un imprumut destinat intreprinderilor mici garantat de Comisia Europeana si Fondul European de Investitii. Deocamdata, Nextebank este prima banca din Romania care a anuntat intermedierea creditului EaSI si va avea la.

Catalin Pauna, Banca Mondiala: Este putin probabil ca Romania sa incheie un program cu FMI si Comisia Europeana inaintea alegerilor

Un nou program cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana CE) este putin probabil sa fie incheiat de Romania, pentru ca se apropie alegerile, a declarat, marti, Catalin Pauna, economist-sef al Bancii Mondiale pentru Romania.

Cameron, plan de reformare a Uniunii Europene. Cum a reactionat Comisia Europeana

Premierul englez, David Cameron, a sustinut un discurs despre reformarea Uniunii Europene si despre iesirea Marii Britanii din UE. Prim-ministrul a apreciat ca angajamentul fata de UE este cea mai buna cale de protejare si promovare a economiei si securitatii nationale britanice, insa a aratat ca Marea Britanie poate avea succes si in afara Uniunii.

Derby-ul sud-american Argentina-Brazilia amanat din cauza ploii (video)

Cel mai asteptat meci din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondiala din 2018, Argentina-Brazilia, a fost amanat din cauza ploii torentiale care a facut impracticabil terenul arenei El Monumental din Buenos Aires.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )