Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficial SUA: Asaltul asupra consulatului din Benghazi a fost un atac terorist

Hotnews Hotnews,
Oficial SUA: Asaltul asupra consulatului din Benghazi a fost un atac terorist

Asaltul de saptamana trecuta asupra consulatului american din Benghazi, Libia, in care si-au pierdut viata patru americani, a fost catalogat drept atac terorist care ar putea avea legatura cu Al-Qaeda, a anuntat un oficial american pentru combaterea terorismului, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Presa in Diagonala: Libia: Responsabilii de securitate din Benghazi au fost demisi dupa atacul consulatului SUA; ONU intocmeste o noua lista cu suspectii de crime de razboi din Siria; Rusia reactiveaza sistemul de aparare antiracheta din jurul Moscovei

Germania si Polonia doresc alegeri directe pentru liderii UE. Oficialii de la Berlin si Varsovia au argumentat ideea alegerilor directe ale liderilor Uniunii Europene de. Olanda isi va reconsidera pozitia fata de aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen in 2013. Olanda va astepta raportul suplimentar privind statul.

Aproximativ 50 de persoane arestate in urma violentelor de la consulatul american din Benghazi

Autoritatile libiene au arestat aproximativ 50 de persoane in urma violentelor de la consulatul american din Benghazi, soldate cu moartea ambasadorului SUA si a altor trei functionari, anunta presedintele Parlamentului libian, citat de AFP, conform Antena3. ro.

Imagini de la atacul din Benghazi: Cativa libieni incearca sa-l salveze pe ambasadorul american (VIDEO)

O inregistrare video care a aparut duminica prezinta o multime de libieni incercand sa scoata trupul ambasadorului american in Libia din consulatul din Benghazi dupa ce cladirea a fost atacata de catre.

Libia. Autoritatile au arestat circa 50 de persoane in urma violentelor de la consulatul american din Benghazi

Autoritatile libiene au arestat aproximativ 50 de persoane in urma violentelor de la consulatul american din Benghazi, soldate cu moartea ambasadorului SUA si a altor trei functionari, anunta presedintele.

Sase avioane distruse, doi morti si opt raniti in atacul asupra bazei din Afganistan, unde se afla printul Harry

Sase avioane de vanatoare americane au fost distruse in totalitate, iar alte doua au suferit daune semnificative in atacul contra bazei din Afganistan, unde se afla printul Harry, pagubele fiind cele mai grave de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )