Libnet.ro
UNICEF

22:30

Olanda isi va reconsidera pozitia fata de aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen in 2013

Hotnews Hotnews,
Olanda isi va reconsidera pozitia fata de aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen in 2013

Olanda va astepta raportul suplimentar privind statul de drept si independenta justitiei din Romania, inainte sa-si reconsidere pozitia fata de aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, anunta Novinite. continuă pe Hotnews

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen: Aderarea cu drepturi depline nu este in carti

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, relateaza DutchNews. nl citand o informare a Guvernului interimar catre parlamentari, potrivit Mediafax. Cabinetul a reactionat la un nou raport UE privind progresele inregistrate de cele doua tari in reformarea sistemului juridic si combaterea coruptiei.

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, a precizat vineri guvernul in exercitiu intr-o informare catre parlament, relateaza site-ul dutchnews. nl, citat de Agerpres. Citeste si:Vicepremierul bulgar: Sofia si-a pierdut rabdarea cu Olanda in privinta Schengen Reactia cabinetului a venit in urma unui nou raport al UE privind progresele ambelor tari in reforma justitiei si lupta impotriva coruptiei. Guvernul a precizat in declaratia catre parlament ca .

Barroso a reiterat sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la Schengen.

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a reiterat, in intalnirea de vineri de la Bruxelles cu presedintele Traian Basescu, sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Citeste si: Barroso: Toate fortele politice din Romania sa actioneze RESPONSABIL pentru a reinstaura stabilitateaVIDEO Traian Basescu, in vizita de lucru la Bruxelles: S-a intalnit cu Jose Manuel Barroso. Urmeaza Reding si Van Rompuy Presedintele Barroso a reiterat sprijinul sau pentru aderarea .

Presedintele Comisiei Europene sprijina aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a reiterat, in intalnirea de vineri de la Bruxelles cu presedintele Traian Basescu, sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, informeaza Me.

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen

Olanda s-a declarat in continuare impotriva aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, informeaza DutchNews. nl, care citeaza o informare a Guvernului interimar catre parlamentari. Reactia guvernului.

Olanda spune un NU hotarat aderarii Romaniei la Schengen

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, a anuntat Guvernul interimar intr-o informare catre parlamentari, informeaza vineri site-ul DutchNews. nl.

Exclusiv Ce inseamna aderarea Romaniei la Uniunea Bancara? Comisia Europeana: BCE va fi organismul de supraveghere consolidat al grupului Erste Bank si va lua in considerare si situatia BCR

Romania a spus da, in vreme ce Suedia, Polonia, Germania si Olanda clatina din cap a nu. Un argument pentru aderarea la Uniune este faptul ca avem intr-adevar un sistem bancar in care bancile straine detin 84% si ca mai devreme sau mai tarziu ne vom integra in EuroZona. Un argument contra este acela ca cele zece state din afara zonei Euro vor fi private de dreptul de vot in viitorul consiliu de supraveghere al BCE. Ce schimbari aduce pentru sistemul bancar o eventuala aderare la viitoarea Uniune Bancara Europeana? Sa luam cazul unei banci romanesti cu capital strain: BCR. BCE va fi organismul de supraveghere consolidat al grupului Erste Bank pe ansamblu si va lua in considerare si situatia BCR atunci cand se are in vedere supravegherea grupului Erste Bank la nivel consolidat, au explicat oficialii Comisiei Europene pentru Hotnews. ro.

Traian Basescu a discutat cu Mugur Isarescu despre aderarea Romaniei la zona euro in 2015

Angajamentul Romaniei de a adera la zona euro, in anul 2015, ramane valabil, le-a transmis presedintele Traian Basescu liderilor europeni, in cadrul intalnirilor de la Bruxelles, dupa ce anterior a discutat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )