Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu a discutat cu Mugur Isarescu despre aderarea Romaniei la zona euro in 2015

B1 B1,
Traian Basescu a discutat cu Mugur Isarescu despre aderarea Romaniei la zona euro in 2015

Angajamentul Romaniei de a adera la zona euro, in anul 2015, ramane valabil, le-a transmis presedintele Traian Basescu liderilor europeni, in cadrul intalnirilor de la Bruxelles, dupa ce anterior a discutat. continuă pe B1

Traian Basescu: Am discutat cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu, optiunea sa este ca Romania sa fie in interiorul Uniunii Bancare

Optiunea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, este ca Romania sa fie in interiorul Uniunii Bancare, a declarat vineri, la Bruxelles, presedintele Traian Basescu, care a precizat ca a discutat cu seful bancii centrale despre propunerea avansata recent de presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso.

Traian Basescu: Vom vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra Schengen/ Problema romilor este o problema europeana si trebuie tratata la nivel european

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, dupa intalnirea cu presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, ca a discutat cu aceasta despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen, acces care pentru moment este oarecum suspendat datorita evolutiilor interne din Romania. Presedintele a precizat ca in perioada urmatoare autoritatile vor vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra a spatiului Schengen.

Traian Basescu se sfatuieste cu Mugur Isarescu: Romania va adera la zona euro in 2015

Angajamentul Romaniei de a adera la zona euro, in anul 2015, ramane valabil, le-a transmis presedintele Traian Baasescu liderilor europeni, in cadrul intalnirilor de la Bruxelles, dupa ce anterior a discutat.

Presedintele Traian Basescu, vizita oficiala la Bruxelles: MCV, aderarea la Schengen si utilizarea fondurilor europene, printre principalele teme abordate

Presedinte Traian Basescu efectueaza vineri o vizita oficiala Bruxelles, urmand sa se intalneasca cu mai multi lideri europeni, principalul mesaj pe care il va transmite fiind ca institutiile din Romania.

Traian Basescu: Ma duc la Bruxelles cu un mesaj precis - institutiile Romaniei au rezistat la efortul la care au fost supuse de majoritatea parlamentara

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, agenda pe care o va avea in cadrul vizitei la Bruxelles. Presedintele a precizat ca vizita o face la cerererea sa, pentru a discuta.

Barroso a reiterat sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la Schengen.

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a reiterat, in intalnirea de vineri de la Bruxelles cu presedintele Traian Basescu, sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Citeste si: Barroso: Toate fortele politice din Romania sa actioneze RESPONSABIL pentru a reinstaura stabilitateaVIDEO Traian Basescu, in vizita de lucru la Bruxelles: S-a intalnit cu Jose Manuel Barroso. Urmeaza Reding si Van Rompuy Presedintele Barroso a reiterat sprijinul sau pentru aderarea .

Presedintele Comisiei Europene sprijina aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a reiterat, in intalnirea de vineri de la Bruxelles cu presedintele Traian Basescu, sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, informeaza Me.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu Jose Manuel Barroso la Bruxelles: MCV, aderarea la Schengen si utilizarea fondurilor europene, printre principalele teme abordate

Presedinte Traian Basescu s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, in cadrul vizitei sale la Bruxelles, unde a precizat ca va transmite liderilor UE faptul ca institutiile din.

Traian Basescu: Nu ma schimba nimic! Despre o posibila noua suspendare: Bucurosi le-om duce toate!

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a doua reintoarcere la Palatul Cotroceni nu ii schimba in niciun fel perspectiva de conducere. Fiind intrebat ce.

Seful banilor din Romania si-a luat apartament de lux. Guvernatorul Mugur Isarescu a luat un credit de 700.000 de lei

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si-a cumparat apartament in Bucuresti in apropierea Arcului de Triumf . Luxosul apartament este situat intr-o zona rezidentiala, are peste 100 de metri patrati, living, doua.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )