Libnet.ro
UNICEF

00:07

Olguta Vasilescu, sanctionata de CSM: E mai mult o punere la gazeta de perete, pentru ca nu am fost disciplinata cu DNA

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, sanctionata de CSM: E mai mult o punere la gazeta de perete, pentru ca nu am fost disciplinata cu DNA

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a spus marti, dupa ce a fost sanctionata de CSM pentru ca a afectat independenta justitiei, ca aceasta este mai mult o punere la gazeta de. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, sanctionata de CSM ca a afectat independenta justitiei: E mai mult o punere la gazeta de perete, pentru ca nu am fost disciplinata cu DNA

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a spus marti, dupa ce a fost sanctionata de CSM pentru ca a afectat independenta justitiei, ca aceasta este mai mult o punere la gazeta de.

CSM a decis ca Lia Olguta Vasilescu afecteaza independenta Justitiei, dupa ce a scris pe Facebook: Nu mai faceti glume! Unii le iau ca atare si te trimit in judecata

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a decis, luni, ca afirmatiile primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a adus atingere independentei, prestigiului si credibilitatii Justitiei, prin afirmatiile facute in 19 iulie, la o emisiune difuzata pe postul de televiziune Antena 3, cat si prin intermediul retelei de socializare Facebook, preluate si de alte institutii media.

Victorie in instanta pentru Olguta Vasilescu. Judecator: Interceptari ilegale in dosarul primarului din Craiova

Aproape toate probele importante din dosarul Liei Olguta Vasilescu sunt anulate. Prin aceste mandate, lui Vasilescu i s-a incalcat dreptul la aparare. Cel mai probabil acum urmeaza ca DNA sa ia o decizie.

Lovitura data de Lia Olguta Vasilescu procurorilor DNA. Avocatul edilului: O serie de interceptari ale unor convorbiri in mediul ambiental ar fi fost realizate in mod nelegal (VIDEO)

Lovitura data de Lia Olguta Vasilescu procurorilor DNA. Avocatul ei a declarat, in exclusivitate pentru B1 TV, ca a obtinut in instanta eliminarea din rechizitoriu a unor inregistrari.

Olguta Vasilescu, criticata dur de Inspectia Judiciara: Acrediteaza ideea ca procurorii DNA instrumenteaza cauze penale in maniera abuziva

Consiliul Superior al Magistraturii a decis ieri ca primarul orasului Craiova, Olguta Vasilescu PSD), trimisa in judecata pentru fapte de coruptie, a incalcat independenta justitiei, atunci cand a declarat ca procurorul de caz i-a cerut sa faca un denunt impotriva lui Klaus Iohannis, si cand a postat pe facebook documente din dosarul de ancheta.

FBI a platit un milion de dolari pentru o operatiune care nu costa mai mult de o suta

Un expert in securitate a demonstrat ca serviciile secrete din Statele Unite au platit o suma mult prea mare pentru a accesa un iPhone. inainte de toate, ar trebui sa mentionam inca o data cum a pornit scandalul in care au fost implicati Apple si FBI. in data de 2 decembrie, anul trecut,Syed Farook si sotia [].

Norvegia va ucide 47 de lupi, mai mult de jumatate din populatia de lupi a tarii

Norvegia vrea sa reduca numarul lupilor, in conditiile in care este tara cu cea mai mica populatie deacest tip deanimale salbatice, potrivit The Guardian. Astfel, autoritatile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )