Libnet.ro
UNICEF

20:30

ONU: Peste 1,6 milioane de refugiati, din cauza conflictului din estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
ONU: Peste 1,6 milioane de refugiati, din cauza conflictului din estul Ucrainei

Aproximativ 1,6 milioane de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului separartist din estul Ucrainei, arata inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati UNHCR). Ministerul ucrainean pentru. continuă pe Antena3

Pitesti: Un barbat parasit de sotie din cauza certurilor privind ratele in franci elvetieni s-a spanzurat

Un barbat de 34 de ani, din Pitesti, a fost gasit spanzurat, joi, cel mai probabil, din cauza problemelor familia. in ultimele zile relatia cu sotia sa se deteriorase din cauza certurilor provocate de situatia g.

Italia: Un tren a fost lovit de valurile Marii Adriatice din cauza vantului puternic (VIDEO)

Un tren a fost lovit de valurile MariiAdriatice din cauza vantului puternic, incidentul avand loc intre orasele Ancona si Palombina, in regiunea Marche din nord-estul Italiei, relateaza Corriere della.

Pitesti: Un barbat s-a spanzurat din cauza creditului in franci

Un barbat de 34 de ani, din Pitesti, a fost gasit spanzurat, joi, primele verificari ale anchetatorilor aratand ca barbatul s-a sinucis dupa ce sotia sa l-a parasit din cauza deselor certuri provocate de situatia tot mai grea a familiei, care nu mai putea face fata ratelor in franci elvetieni, relateaza Mediafax.

Un barbat s-a sinucis din cauza unui credit in franci elvetieni

Un barbat de 33 de ani din Pitesti s-a spanzurat, din cauza ca nu mai putea face fata ratelor la un credit in franci elvetieni pe care l-a contractat, scriu surse din presa.

ONU: Peste 5.300 de morti si 12.000 de raniti de la inceputul conflictului din estul Ucrainei

Peste 5. 300 de oameni au murit, iar alte 12. 000 de persoane au fost ranite de la inceputul conflictului separatist din estul Ucrainei, in martie 2014, anunta ONU. Potrivit celor mai recente date, sunt cel putin.

Media Pro International datoreaza peste 40 de milioane de dolari Statului Roman

Firma britanica de consultanta The Oxford Business Group afirma intr-un Raport asupra coruptiei romanesti publicat marti, ca Media Pro International S. , compania care opereaza televiziunile PRO TV, Acasa si PRO TV International) datoreaza bugetului statului roman peste 40 de milioane de dolari.

Perchezitii la suspecti de evaziune si spalare de bani. Prejudiciul, de peste 100 de milioane de dolari

Politistii au efectuat marti 14 perchezitii in Bucuresti si Ilfov la persoane banuite ca ar fi cauzat statului roman un prejudiciu de peste 100 de milioane de dolari prin evaziune fiscala si spalare de bani,.

Profitul Daimler a scazut cu 29% din cauza provizioanelor

Producatorul auto german Daimler AG anunta declinul profitului sau net cu 29% in ultimul trimestru din 2014, ca urmare a constituirii de provizioane de 600 de milioane de euro pentru potentiale costuri legale, in urma unei investigatii antitrust derulate, Uniunea Europeana.

Valeriu Turcan: Am plecat din Administratia Prezidentiala din cauza dorintei Elenei Udrea de a controla politica de comunicare a Palatului Cotroceni (VIDEO)

Valeriu Turcan a declarat, miercuri seara, in exclusivitate pentru postul B1 TV, ca a demisionat din postul de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu din cauza.

Toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )