Libnet.ro
UNICEF

09:45

Operatiune de salvare a jandarmilor din Harghita pentru salvarea unui pui de urs

Antena3 Antena3,
Operatiune de salvare a jandarmilor din Harghita pentru salvarea unui pui de urs

Jandarmii din Harghita au eliberat un pui de urs, care ramasese blocat intr-un container de gunoi din apropierea garii Baile Tusnad. Alarma a fost data de catre doi localnici, care au auzit urletele. continuă pe Antena3

Pui de urs ramas blocat intr-un container, salvat de jandarmii din Harghita

Jandarmii din Harghita au eliberat un pui de urs, care ramasese blocat intr-un container de gunoi din apropierea garii Baile Tusnad. Alarma a fost data de catre doi localnici, care au auzit urletele.

Apel la ministrul Culturii pentru salvarea Ansamblului Brancusi

Deputatul Gigel Stirbu, presedinte al Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa, a transmis astazi un apel adresat ministrului Culturii, George Ivascu, privind salvarea Ansamblului Brancusi de la Targu Jiu.

Pacientii vor putea refuza accesul medicilor la istoricul personal din dosarul electronic, potrivit unui proiect adoptat de Guvern

Istoricul medical al pacientului din dosarul electronic de sanatate este accesibil medicilor numai cu consimtamantul pacientilor, cu exceptia unui sumar de urgenta care este accesibil medicilor din camera de garda sau UPU, potrivit unui proiect de lege adoptat in sedinta de Guvern de miercuri, relateaza Mediafax.

NU am uitat cum ne-au GAZAT! Apel catre romanii din Diaspora pentru a o intampina cum se cuvine pe Dancila, la intalnirea de la Madrid cu Regele Spaniei (FOTO)

Viorica Dancila va fi primita de Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, pe 6 septembrie, la Palatul Zarzuala din Madrid, resedinta suveranilor spanioli. Premierul ar urma sa stea doua zile in Spania si, probabil,.

Politica, putere si jocuri de culise. Lupta celor trei biserici ortodoxe din Ucraina pentru recunoastere

Patriarhul Bartolomeu al Constantinopolului ar putea acorda Ucrainei dreptul de a-si forma propria biserica, insa Moscova si Patriarhul Kirill nu sunt fericiti deloc cu aceasta situatie. Cei doi demnitari ajung sa fie rivali, prinsi in jocurile de putere din lumea ortodoxa, scriu cei de laDW.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )