Libnet.ro
UNICEF

01:05

Operatiunile de cautare din Alpii Francezi au fost reluate

B1 B1,
Operatiunile de cautare din Alpii Francezi au fost reluate

Operatiunile de cautare au fost reluate miercuri dimineata, in zona muntoasa din Alpii francezi unde s-a prabusit marti avionul A320 al companiei Germanwings, pe o temperatura aflata la limita inghetului si. continuă pe B1

Operatiunile de cautare a aeronavei au fost reluate miercuri in zori

Echipele de salvare si-au reluat miercuri in zori operatiunile de cautare la locul prabusirii, in Alpii Francezi, a avionului Airbus A320 apartinand companiei low-cost Germanwings, incident in care au murit 150 de persoane 144 de pasageri si sase membri ai echipajului), relateaza AFP si DPA.

Operatiunile de cautare a aeronavei au fost reluate miercuri in zori

ACTUALIZARE 09:55 MAE: Pana la acest moment, nu s-au identificat cetateni romani la bordul aeronavei prabusite Ministerul Afacerilor Externe transmite ca, pana la acest moment, nu s-au identificat cetateni romani la bordul aeronavei prabusite, insa verificarile continua, avand in vedere ca elementele necesare procesului de identificare nu sunt complete.

Tragedia aviatica din Alpii Francezi a indoliat intreaga Europa. Avionul s-a DEZINTEGRAT pur si simplu la contactul cu solul. Resturile se intind pe MII de metri

Tragedia in care a fost implicata aeronava Germanwings a indoliat intreaga Europa. Niciunul dintre cei 150 de oameni care se aflau la bordul avionului prabusit in Alpii francezi nu a supravietuit. Primele.

Anuntul facut de Lufthansa dupa tragedia aviatica din Alpii Francezi

Compania aviatica germana Lufthansa intentioneaza sa preia o parte din cursele filialei sale low-cost Germanwings, care a fost nevoita sa-si anuleze mai multe curse dupa accidentul aviatic de marti, din.

Anuntul facut de Lufthansa dupa tragedia aviatica din Alpii francezi

Compania aviatica germana Lufthansa intentioneaza sa preia o parte din cursele filialei sale low-cost Germanwings, care a fost nevoita sa-si anuleze mai multe curse dupa accidentul aviatic de marti, din.

Avion prabusit in Franta. Operatiunile de cautare au fost reluate in Alpii francezi. Pana la acest moment nu au fost identificati romani la bordul avionului

Elicopterele si-au reluat miercuri dimineata operatiunile de cautare in zona muntoasa din Alpii francezi unde s-a prabusit marti avionul A320 al companiei Germanwings, provocand moartea tuturor celor 150 de persoane aflate la bord, relateaza Associated Press. O cutie neagra a fost recuperata de la fata locului.

Operatiunile de cautare, reluate dupa prabusirea avionului Germanwings in Alpii Francezi

Elicopterele si-au reluat miercuri dimineata operatiunile de cautare in zona muntoasa din Alpii francezi unde s-a prabusit marti avionul A320 al companiei Germanwings, care a provocat moartea tuturor celor 150 de persoane aflate la bord, potrivit Mediafax.

Carcasa celei de-a doua cutii negre a avionului prabusit marti in Alpii francezi a fost gasita

Carcasa celei de-a doua cutii negre a avionului companiei Germanwings prabusit in Alpii francezi a fost gasita miercuri de echipele de interventie, informeaza Fox News. Informatia a fost confirmata de.

Avion prabusit in Franta: Posibile cauze ale tragediei aviatice din Alpii francezi

Ancheta referitoare la circumstantele prabusirii avionului Airbus A320 in Franta, in Alpi, aeronava apartinand companiei low-cost Germanwings, este la inceput. Una dintre cutiile negre a fost gasita, dar pana la gasirea si celei de-a doua si la decriptarea lor, speculatiile pe marginea cauzei care a dus la tragedie sunt din cele mai diverse.

Aeronava nu a cazut din cer. Reconstituirea traseului avionului care s-a prabusit in Alpii francezi

Avionul Germanwings, care s-a prabusit, marti, in Alpii francezi, nu a cazut din cer, sustine un expert in aviatie, citat de CNN, care prezinta o reconstituire a traseului urmat de aeronava, de la decolare,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )