Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ora de vara 2019. Renuntarea la schimbarea orei de vara a fost votata in Parlamentul European. Cand vor lua tarile europene decizia finala?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ora de vara 2019. Renuntarea la schimbarea orei de vara a fost votata in Parlamentul European. Cand vor lua tarile europene decizia finala?

Comisia pentru Transport si Turism TRAN) din Parlamentul European PE) a votat luni favorabil propunerea ca incepand din anul 2021 sa se renunte la schimbarea orei de vara si de iarna in Uniunea Europeana. continuă pe Wall-Street Ro

ORA DE VARA 2019. Cand dam ceasul inainte. Toti romanii trebuie sa fie pregatiti

In fiecare an ora se schimba de doua ori. O data se trece la ora de iarna si o data se trece la ora de vara. in acest an vom trece la ora de vara pe 31martie.

Renuntarea la schimbarea sezoniera a orei oficiale, votata favorabil de Comisia pentru Transport si Turism din PE

Comisia pentru Transport si Turism TRAN) din Parlamentul European PE) a votat luni favorabil propunerea ca incepand din anul 2021 sa se renunte la schimbarea orei de vara si de iarna in Uniunea Europeana, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al Parlamentului European.

UE pune in dezbatere renuntarea la trecerea la ora de vara

O comisie de la Parlamentul European a transmis luni ca se vor relua dezbaterile privind renuntarea la schimbarea fusului orar de doua ori pe an in Uniunea Europeana, incepand cu 2021, scrie Reuters.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )