Libnet.ro
UNICEF

12:30

Orasul cu cei mai putini caini fara stapan din Romania

Antena3 Antena3,
Orasul cu cei mai putini caini fara stapan din Romania

Oradea este orasul cu cei mai putini caini fara stapan din Romania, a sustinut luni, intr-un comunicat de presa, Primaria Oradea. Conform acestuia, in urma unei verificari in teren s-a constatat. continuă pe Antena3

Care sunt companiile cu cei mai multi miliardari din lume

In 2016 exista 2. 188 de miliardari in intreaga lume, potrivit unui raport intocmit de Hurun, o firma din Shanghai care face anual cercetari despre cei mai bogati oameni din lume, transmite Business Insider.

Cei mai sexi actori de la Hollywood

Cei mai sexi actori de la Hollywood sunt veteranii cinematografiei. Un sondaj realizat de revista People arata clar ca marii actori nu imbatranesc niciodata, ci devin mai sexi pe masura ce trece timpul.

VIDEO Un urs, un tigru si un leu cu un trist trecut comun sunt acum cei mai buni prieteni

Un urs, un leu si un tigru sunt cei mai buni prieteni, ei impartasind un trecut traumatizant comun, scrie The Guardian.

Cinque Terre, satele din Europa care vor mai putini turisti si pun taxa de intrare. Motivul?

Cinque Terre, un parc national cu cinci sate din Riviera Italiana, va limita numarul turistilor din cauza riscului de degradare la care este expusa zona. Practic, din aceasta vara autoritatile italiene vor introduce o taxa de intrare in zona de poveste.

Fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codrut Marta, unul dintre cei mai cautati romani, ar putea fi declarat, oficial, mort

Codrut Marta, fost sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, in perioada in care acesta era presedintele ANAF, disparut din 2012, ar putea fi declarat mort de instanta, dupa ce o femeie a cerut magistratilor declararea judecatoreasca a mortii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )