Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ordonanta privind alocatiile copiilor, respinsa de Comisia pentru munca si protectie sociala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ordonanta privind alocatiile copiilor, respinsa de Comisia pentru munca si protectie sociala

Comisia pentru munca si protectie sociala a respins, marti, prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 1232020, care prevede modificarea si completarea art. 3 din Legea 611993 in scopul majorarii graduale a cuantumului alocatiei pentru copii, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul Orban, bun de plata. Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor vrea a decis dublarea alocatiilor, nu cresterea etapizata

Comisia pentru munca a adoptat marti raport pentru respingerea ordonantei de urgenta care vizeaza cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii. Camera Deputatilor va vota in plenul de miercuri,care incepe la ora 16. 00, proiectul de lege, in calitate de for decizional.

Ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor, respinsa in Camera Deputatilor

Comisia de munca a Camerei Deputatilor a dat, marti, raport de respingere Ordonantei de Urgenta a Guvernului OUG) 1232020, prin care alocatiile copiilor au fost majorate cu 20%, incepand cu 1 august, in loc sa fie dublate. Actul normativ, respins si de Senat saptamana trecuta, intra miercuri la votul final.

Alocatii 2020. Proiectul maririi a fost refuzat in Parlament. Ce se intampla cu alocatiile copiilor

Astazi, Camera Deputatilor a respins Ordonanta de Urgenta privind majorarea cu 20% a alocatiilor minorilor. Votul final va fi oferit, maine, in plen. Daca ordonanta va pica, legea privind dublarea alocatiilor va ramane in vigoare. Mai multe detalii, in continuare. OUG privind marirea alocatiilor cu 20%, respinsa Ordonanta de Urgenta prin care alocatiile copiilor ar .

Raport de respingere a OUG privind dublarea etapizata a alocatiilor, adoptat de Comisia de munca din Camera Deputatilor

Comisia de munca din Camera Deputatilor a adoptat, marti, un raport de respingere a Ordonantei de urgenta care prevede majorarea etapizata a alocatiilor pentru copii. Proiectul de lege va intra, miercuri, la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )