Libnet.ro
UNICEF

07:45

Oscar 2016. Cel mai penibil moment de la decernarea premiilor

Antena3 Antena3,
Oscar 2016. Cel mai penibil moment de la decernarea premiilor

Actrita Stacey Dash, celebra pentru un rol in filmul Clueless, ar putea fi protagonista celui mai penibil moment al Galei Oscar 2016, dupa ce, in scurta aparitie pe scena evenimentului, a facut un comentariu. continuă pe Antena3

Oscar 2016. Cele mai bune si cele mai proaste momente: Chris Rock a facut dreptate pentru actorii de culoare si discursul penibil al actritei Stacey Dash

Oscar 2016. Chris Rock, gazda premiilor Oscar 2016, a tinut in priza audienta cu glumele sale despre diversitatea de la Hollywood. Pe langa acesta, un moment stanjenitor a avut-o in centru pe Stacey Dash care a oferit un discurs confuz.

LIVE TEXT Oscar 2016: Va fi sau nu anul lui DiCaprio? Ramane de vazut

Oscar 2016. Cel mai asteptat moment de la Hollywood a sosit, cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar urmand sa inceapa in doar cateva ore. Care vor fi castigatorii si cum va decurge grandioasa gala hollywoodiana aflati in aceasta noapte, pe adevarul. ro.

Cel mai bun film al anului: Spotlight

Pelicula ''Spotlight '', in regia lui Tom MacCarthy, a obtinut premiul Oscar pentru ''Cel mai bun film al anului '', iar distinctiile pentru Cea mai buna actrita in rol principal si pentru Cel mai bun actor in rol principal au fost castigate de marii favoriti, Brie Larson si, respectiv Leonardo DiCaprio. Pelicula ''Son of Saul '' Ungaria), in care joaca si actorul roman Levente Molnar, a primit premiul Oscar la categoria ''Cel mai bun film intr-o limba straina '', relateaza Agerpres.

FOTO. Oscar 2016: Cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu

La Oscarurile de anul acesta, actritele au ales rochii provocatoare, cu decolteuri adanci, iar actorii au preferat costumele cambrate.

Levente Molnar, dupa decernarea premiilor Oscar: Tin sa specific ca nu am devenit un actor mai bun peste noapte

Actorul Levente Molnar a declarat, luni, ca spera sa reuseasca sa isi pastreze viata privata, dupa ce filmul Son of Saul, in care a jucat rolul secundar, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film intr-o limba straina, la a 88-a editie a premiilor Academiei Americane de Film.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, printre castigatori

Premiile Oscar 2016au ajuns toate catre posesori, iar printre castigatori se numara si Leonardo DiCaprio. 15 Castigatorii premiilor Oscar 2016: Castigatori Oscar 2016 Cele mai bune efecte speciale Ex Machina Cel mai bun sunet Mad Max: Fury Road Cel mai bun montaj de sunet Mad Max: Fury Road Castigatori Oscar 2016 [].

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio si discursul pentru premiul de cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. UPDATE:Discursul lui Leonardo DiCaprio din postura de castigator al unui premiu Oscar, in sfarsit, este memorabil, probabil cu atat mai mult cu cat [].

Premiile Oscar 2016: Alejandro Gonzalez Inarritu, premiul pentru cel mai bun regizor

Alejandro Gonzalez Inarritu a primit premiul Oscar pentru cel mai bun regizor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. Este a doua oara la rand cand regizorul mexican castiga marele premiu Oscar, de data aceasta pentru The Revenant, dupa ce anul [].

Premiile Oscar 2016: Spotlight, premiul pentru cel mai bun film

Spotlight a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. La aceeasi categorie au mai fost nominalizateThe Big Short,Bridge of Spies,Brooklyn,Mad Max: Fury Road,The Martian,The Revenant,Room. Spotlight spune povestea incredibila, dar adevarata, a echipei [].

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, premiul pentru cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. La aceeasi categorie au fost nominalizatiBryan Cranston Trumbo,Matt Damon The Martian, Michael Fassbender Steve Jobs,Eddie Redmayne The Danish Girl.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )