Libnet.ro
UNICEF

15:46

Pablo Alboran lanseaza un nou single El Beso (live acoustic) |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Pablo Alboran lanseaza un nou single El Beso (live acoustic) |VIDEO

Cantaretul spanion Pablo Alboran lanseaza un nou single, numit El Beso, cel de-al doilea single de pe urmatorul album de studio al sau. Piesa El beso va fi inclusa pe cel de-al doilea albumul din cariera, Tanto foto coperta album jos), care va fi disponibil incepand cu 6 noiembrie. Albumul va fi lansat in trei [. continuă pe Devorator Monden

Anna Lesko lanseaza un nou single Ia-ma |AUDIO

Anna Lesko revine in aceasta toamna cu un nou single Ia-ma, produs de Smiley, Alex Velea si echipa HaHaHa Production Mititean Rares, Batrinu Marian, Moraru Diana). Artista promite ca este hit-ul care o sa va faca pe toti sa suspinati dupa vara, avand un sound vesel si catchy: Mi-am dorit foarte mult sa revin la [.

Aylin lanseaza un nou single, Cloud |AUDIO

O prezenta constanta, Aylin Cadir s-a schimbat sub ochii publicului, iar pasiunea ei pentru muzica nu a fost uitata. O actrita apreciata, Aylin se reintoarce in industria muzicala romaneasca cu un stil muzical ce o reprezinta in totalitate. Cloud este compusa de Christie si Bazooka de la Moonlight Breakfast si anunta lansarea primului album din [.

F.Charm lanseaza noul single Aproape de tine feat. Delia |AUDIO

Charm lanseaza noul single Aproape de tine, o colaborare cu Delia. Dupa ce am colaborat la productiile de success Dale si Wuella Wuella s-a creat o chimie intre noi pe plan muzical, ne intelegem in studio, stim ce sa cerem unul de la celalalt in materie de idei si creatie. , au declarat cei doi. Charm [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )