Libnet.ro
UNICEF

10:15

Panica la o scoala din Neamt. Cinci elevi au ajuns la spital dupa ce au fost intoxicati cu monoxid de carbon din cauza unei centrale defecte

Antena3 Antena3,
Panica la o scoala din Neamt. Cinci elevi au ajuns la spital dupa ce au fost intoxicati cu monoxid de carbon din cauza unei centrale defecte

Panica intr-o scoala din judetul Neamt. Cinci elevi au ajus joi la spital, dupa ce au fost intoxicati cu monoxid de carbon. Incidentul a avut loc din cauza unei centrale termice defecte. continuă pe Antena3

Cinci elevi au ajuns la spital din cauza centralei termice defecte. Din lipsa de implicare, sunt expusi 134 de copii

Din cauza unei centrale termice defecte, cinci elevi de la Scoala Iustin Parvu din Poiana Teiului, judetul Neamt, au ajuns la spital. Cursurile la unitatea de invatamant au fost suspendate si a fost deschis un dosar penal.

Cinci elevi s-au intoxicat cu monoxid de carbon, chiar in clasa, la o scoala din Neamt

Cinci elevi de la o scoala din satul Petru Voda, comuna Poiana Teiului Neamt) au ajuns de urgenta la spital, astazi, dupa ce s-au intoxicat la scoala, chiar in clasa, cu monoxid de carbon.

Caz infiorator la o scoala din Brasov. Zeci de copii au ajuns la spital. Ce s-a intamplat?

Caz socant la Brasov, unde zeci de copii au ajuns la spital! in ce stare sunt acum elevii dupa ce au fost lasati nesupravegheati? Lipsa de responsabilitate a persoanelor din cadrul scolii este de necrezut! Caz infiorator la o scoala din Brasov Ce s-a intamplat in Brasov la o scoala primara, este chiar infiorator. Zeci .

Zeci de elevi din Brasov au suferit arsuri la ochi dupa ce s-au uitat intr-o lampa cu ultraviolete

Caz infiorator intr-o scoala din Brasov! Aproape 20 de elevi au ajuns la spital cu arsuri la ochi, dupa ce s-au uitat intr-o lampa cu ultraviolete. Cazul a ajuns deja in atentia inspectoratului scolar judetean.

Neamt: Barbat bagat in spital de iubita nervoasa! Ce a suparat-o pe femeie

Zi neagra in Romania! Dupa ce dimineataun barbat din Chitila, Ilfov, si-a omorat sotia, dupa amiaza, un barbat din Neamt a fost injunghiat de concubina beata. Victima a fost.

In 2019: Promovarea companiilor din tara noastra a ajuns la circa 490 milioane euro

Horvath and Partners a anuntat miercuri, ca valoarea cheltuielilor pentru Promovarea pe canalele TV, radio, in ziare si reviste online, a companiilor din tara noastra a ajuns, in 2019, la circa 490 milioane euro, in crestere cu 12% fata de anul precedent, a anunat, miercuri, Horvath and Partners, unul dintre jucatorii locali si internationali pe piata consultantei in management.

Numarul mortilor din cauza coronavirusului a ajuns la aproape de 500 pe masura ce continua sa se extinda. Presedintele chinez Xi Jumping si-a sistat aparitiile in public. Cum s-a propagat virusul, pe tari (FOTO, VIDEO)

Bilantul mortilor din cauza coronavirusului a ajuns, mieruri, la 492 de persoane, al celor infectate a trecut de 24. 500, iar virusul s-a raspandit in 25 de tari desi in aceasta categorie sunt incluse Macao.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )