Libnet.ro
UNICEF

00:07

Parchetul Militar cere identificarea jandarmilor care au avut indicativul ascuns de benzi negre (surse)

Hotnews Hotnews,
 Parchetul Militar cere identificarea jandarmilor care au avut indicativul ascuns de benzi negre (surse)

Sectia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului general a solicitat Jandarmeriei identificarea jandarmilor cu indicativul de pe casca ascuns cu banda izolatoare de la protestul din 10 august, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare. Procurorii militari vor sa afle cati jandarmi aveau indicativul ascuns, daca a fost o strategie individuala sau dimpotriva una concertata, institutionala, care ar putea dovedi premeditarea interventiei brutale. continuă pe Hotnews

Parchetul militar cere identificarea DE URGENTA a jandarmilor cu indicativul ascuns cu banda neagra (VIDEO)

Parchetul Militar s-a sesizat in cazul jandarmilor care si-au acoperit numaruld e indentificare de pe casca, la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Sectia Parchetelor Militare din cadrul Parchetul.

Parchetul militar a cerut identificarea jandarmilor cu indicativul ascuns cu banda neagra

Sectia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului general a solicitat Jandarmeriei identificarea jandarmilor cu indicativul de pe casca ascuns cu banda izolatoare de la protestul din 10 august, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare.

Parchetul Militar ramane deschis si in weekend, pentru a putea fi depuse plangeri

Parchetul Militar Bucuresti a decis sa isi prelungeasca programul cu publicul si in zilele de sambata si duminica, astfel incat persoanele afectate de interventia jandarmilor la protestul diasporei pot.

O protestatara a venit la Parchetul Militar pentru a depune plangere, dar a fost luata cu ambulanta

O femeie care a participat la protestul diasporei de saptamana trecuta din Piata Victoriei a fost luata cu ambulanta, vineri, de la Parchetul Militar Bucuresti, dupa ce i s-a facut rau. Femeia a venit la.

Parchetul Militar, program prelungit. Protestatarii pot depune plangeri si in weekend

Parchetul Militar si-a prelungit programul de lucru, pentru a putea primi in continuare plangeri de la cei care au participat la mitingul din 10 august. Astfel, procurorii vor inregistra plangeri si sambata si duminica, scrie Mediafax .

Parchetul Militar, program prelungit. Protestatarii vor putea depune plngeri si n weekend

Parchetul Militar si-a prelungit programul de lucru, pentru a putea primi in continuare plangeri de la cei care au participat la mitingul din 10 august. Astfel, procurorii vor inregistra plangeri si sambata si duminica, intre orele 9:00 si 14:00, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

incep audierile jandarmilor care au intervenit in forta la protestul din Piata Victoriei (VIDEO)

Incep audierile jandarmilor care au intervenit brutal in Piata Victoriei. Aproape 300 de plangeri sunt pe masa procurorilor in urma protestelor violente din 10 august. Audierile fortelor de ordine se vor face la Pa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )