Libnet.ro
UNICEF

14:15

Pariati pe Germania - Suedia

Online Sport Online Sport,
Pariati pe Germania - Suedia

Germania are prima sansa la victorie, dar dupa surpriza furnizata de Mexic inprimul meci suedezii nu trebuie scosi din calcule. Vedeti aici cotele meciului de la Soci. continuă pe Online Sport

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Minutul 95 - Kroos salveaza campioana la ultima suflare (Germania - Suedia 2-1)

Obligata sa invinga, Germania era eliminata matematic la pauza meciului cu Suedia nordicii conduceau cu 1-0). Sedinta de la vestiare a dat roade, iar Reus a egalat 48'). Cu toate ca au fost ocazii importante de ambele parti mai multe pentru nemti), s-a intrat in prelungiri cu tabela incremenita la 1-1. Cu un jucator mai putin pe teren Boateng a fost eliminat), echipa lui Joachim Low a dat lovitura de gratie in minutul 95: Kroos a trimis aproape de vinclu dupa o lovitura libera, iar Mannschaft-ul respira.

CM 2018: Germania - Suedia, meciul zilei - Nemtii nevoiti sa faca uitata nfrngerea cu Mexic

Invinsa surprinzator in meciul de debut de la Mondial 0-1 cu Mexic), Germania si-a dezamagit fanii, iar partida cu Suedia devine o adevarata finala in tentativa de a obtine biletele pentru optimi. Disputa va incepe la ora 21:00, urmand sa aiba loc pe Fisch Stadium din Sochi. in celelalte confruntari ale zilei se vor duela Belgia cu Tunisia si Coreea de Sud cu Mexic.

Asa am trait Germania - Suedia 2-1. Gol in prelungiri!

Un meci de totul sau nimic pentru nemti care s-ar fi putut vedea eliminati prematur din competitie in eventualitatea unui rezultat negativ cu Suedia. Meciul de la Soci a fost live text in aceasta pagina cu incepere de la ora 21:00.

Avancronica meciului Germania - Suedia

Pentru Germania, echipa invinsa in primul meci de Mexic, nu mai e loc de greseala la Cupa Mondiala din Rusia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )