Libnet.ro
UNICEF

17:15

Parlamentarii au adoptat proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante

Adevărul Adevărul,
Parlamentarii au adoptat proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, miercuri, cu 219 voturi favorabile si niciunul impotriva, proiectul de lege prin care a fost abilitat Guvernul sa emite ordonante pe durata vacantei parlamentare, Camera fiind forul decizional pentru acest proiect de lege. continuă pe Adevărul

Abilitarea Guvernului de a emite ordonante in perioada vacantei parlamentare a fost respinsa de Senat

Proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in vacanta parlamentara a fost respins de catre plenul Senatului, cu 77 voturi impotriva, 8 abtineri si doar 25 de voturi pentru, conform News. ro.

Ce ordonante poate emite Guvernul pe timpul vacantei parlamentare

Deputatii au adoptat miercuri proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante pe timpul vacantei parlamentare, cu 64 de amendamente. Au fost eliminate in totalitate capitole referitoare la justitie, cultura si administrarea patrimoniului protocolului de stat.

Proiectul de abilitare a Guvernului de a emite ordonante in vacanta, respins in premiera

Senatul a respins astazi proiectul de lege referitor la abilitarea Guvernului de a emite ordonante simple in vacanta parlamentara, cu 25 de voturi pentru, opt abtineri si 77 de voturi impotriva.

Senatul blocheaza activitatea Guvernului Ciolos: Executivul nu va putea adopta ordonante pe timpul vacantei parlamentare

Plenul Senatului a respins proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante pe timpul vacantei parlamentare, dupa ce Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au facut declaratii in acest sens.

Proiectul PNL privind alegerea primarilor in doua tururi, adoptat tacit de Senat

Proiectul de lege al PNL care prevede alegerea primarilor in doua tururi de scrutin a fost adoptat tacit de Senat, termenul pentru adoptare fiind depasit pe 15 iunie. Este al doilea proiect care vizeaza acest mod de alegere a primarilor care trece fara a fi dezbatut in Senat, dupa cel al lui Eugen Tomac.

Proiectul PNL privind alegerea primarilor in doua tururi, adoptat tacit de Senat

Plenul Senatului a luat act, marti, de depasirea termenului pentru dezbatere si adoptare a proiectului de lege initiat de PNL si care prevede alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, stabilit pentru 15 iunie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )