Libnet.ro
UNICEF

11:45

Parlamentarii USR solicita Senatului sanctionarea lui Calin Popescu Tariceanu si Serban Nicolae

România Liberă România Liberă,
Parlamentarii USR solicita Senatului sanctionarea lui Calin Popescu Tariceanu si Serban Nicolae

Parlamentarii Uniunii Salvati Romania au solicitat, marti, Senatului sanctionarea lui Serban Nicolae si Calin Popescu Tariceanu, pentru ca primul le-ar fi adus injurii, iar al doilea pentru ca nu l-a sanctionat disciplinar pe Serban Nicolae. continuă pe România Liberă

USR vrea sanctionarea lui Serban Nicolae si a lui Calin Popescu Tariceanu dupa jignirile aduse lui Mihai Gotiu

Parlamentarii USR au solicitat Senatului sanctionarea presedintelui Comisiei juridice, Serban Nicolae, dar si a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, primul pentru ca le-ar fi adus injurii, iar al doilea pentru ca nu l-a sanctionat disciplinar pe Serban Nicolae, in sedinta din 3 aprilie.

USR cere sanctionarea lui Calin Popescu Tariceanu si a liderului senatorilor PSD, dupa ce Serban Nicolae l-a facut pe Mihai Gotiu analfabet, prost si nespalat

Biroul Permanent al Senatului a transmis, marti, Comisiei juridice doua solicitari prin care USR cere sanctionarea presedintelui acestui for, social-democratul Serban Nicolae, pentru jignirile aduse lui Mihai Gotiu USR) in sedinta Biroului din 3 aprilie, dar si a lui Calin Popescu Tariceanu pentru ca a refuzat sa ii dea cuvantul senatorului USR si, de asemenea, a refuzat sa il sanctioneze pe Nicolae in cadrul respectivei sedinte.

USR cere Senatului sanctionarea lui Tariceanu si a lui Serban Nicolae

USR a cerut conducerii Senatului sanctionarea lui Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Camerei superioare, dar si a presedintele Comisiei juridice, Serban Nicolae. Cele doua sesizari depuse impotriva.

Calin Popescu Tariceanu si criza de modele: Multi tineri si-au ales ca model binomul Coldea-Codruta

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti ca exista o criza de modele si chiar de cultura civica in randul multor tineri, mentionand ca.

Raluca Turcan, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu: Niste repetenti

Raluca Turcan ii ataca pe Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, printr-o fotografie postata pe Facebook. Profesorul universitar Mircea Opran, fostul sot al lui Zoe Ceausescu, a povestit ca i-a fost.

Proiectul de lege al lui Tariceanu, care exclude presedintele si ministrul justitiei de la numirea sefilor parchetelor, amanat. Se asteapta proiectul Ministerului Justitiei/ Serban Nicolae: Tendinta asimptotica catre perfectiunea normativa

Proiectul de lege al lui Calin Popescu-Tariceanu care exclude presedintele si ministrul de Justitie din procedurile de numire a conducerii Inaltei Curti de Casatie si Justitie si a sefilor de proiecte, precum si celelalte proiecte legislative aflate la Senat prin care se modifica Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, au fost amanate marti de senatorii juristi pentru data de 9 mai, asteptandu-se proiectul de lege privind legile justitiei la care lucreaza ministerul justitiei. Presedintele comisiei, senatorul PSD Serban Nicolae, a solicitat secretarului de stat in MJ Mariana Mot sa grabeasca elaborarea acestui pachet legislativ, vorbind despre tendinta asimptotica catre perfectiunea normativa a directiei de elaborare de acte normative din minister.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )