Libnet.ro
UNICEF

05:45

Parlamentul European aproba introducerea euro in Lituania

B1 B1,
Parlamentul European aproba introducerea euro in Lituania

Parlamentul European a aprobat cu o larga majoritate, miercuri, intrarea Lituaniei in zona euro. Astfel, de la 1 ianuarie 2015 Lituania va deveni cel de-al 19-lea membru, informeaza AFP. Introducerea monedei unice. continuă pe B1

Jean-Claude Juncker, ales de Parlamentul European la presedintia CE

Procesul de aderare va ingheta pe perioada mandatului sau * Vrea un program de investitii de 300 de miliarde de euro in lupta contra somajului * SUA si UE nu vor incheia Acordul de liber schimb cu orice pre and t ----- * Actualizare 16:20 PE: Juncker a obtinut 422 de voturi pentru functia de Presedinte CE Astazi, cu 422 voturi pentru, Parlamentul European PE) l-a ales pe Jean-Claude Juncker prin vot secret, in functia de Presedinte al noii Comisii Europene CE), potrivit unei comunicari remise redactiei.

Norica Nicolai, desemnata vicepresedinte al grupului ALDE din Parlamentul European

Norica Nicolai a fost desemnata vicepresedinte al Grupului ALDE din Parlamentul European, dupa o decizie luata in acest sens de catre deputatii liberali reuniti la Strasbourg cu ocazia sesiunii plenare, anunta.

Norica Nicolai, vicepresedinta a Grupului ALDE din Parlamentul European

Europarlamentarul Norica Nicolai a fost desemnata, marti, vicepresedinte al Grupului ALDE din Parlamentul European. Decizia a fost luata de catre deputatii liberali reuniti la Strasbourg cu ocazia sesiunii plenare.

Parlamentul European a aprobat intrarea Lituaniei in zona euro

Recomandarea Parlamentului a fost aprobata cu 545 de voturi pentru, la 116 voturi impotriva si 34 de abtineri. Parlamentul sustine adoptarea euro de catre Lituania la 1 ianuarie 2015 .

Jean-Claude Juncker, ales de Parlamentul European la presedintia CE

Procesul de aderare va ingheta pe perioada mandatului sau * Vrea un program de investitii de 300 de miliarde de euro in lupta contra somajului * SUA si UE nu vor incheia Acordul de liber schimb cu orice pre and t Jean-Claude Juncker a fost ales presedinte al Comisiei Europene, decizie in urma careia domnia sa a tinut un discurs cu principalele obiective ale mandatului sau.

Parlamentul European voteaza noul presedinte al Comisiei Europene

Principalul punct pe ordinea de zi a sesiunii plenare a Parlamentului European din saptamana 14 17 iulie 2014, de la Strasbourg, este votul acordat investirii in functia de presedinte al Comisiei Europene popularului Jean-Claude Juncker.

Adina Valean a prezidat prima sedinta de plen in limba romana din Parlamentul European

Adina Valean, vice-presedinte din pareta Grupului Popular European, a prezidat, luni, sedinta de plen in ParlamentulEuropean. Aceasta a fost prima sesiune de la Strasbourg condusa in limba romana, scrie.

Parlamentul European se reuneste marti pentru a vota candidatura lui Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei Europene

Noul Parlament European se reuneste marti la Strasbourg pentru a-l atrage pe luxemburghezul Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei Europene. Sedinta se anunta tensionata deoarece numerosi alesi refuza.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )