Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul European va dezbate o rezolutie propusa de Dacian Ciolos privind situatia muncitorilor sezonieri

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European va dezbate o rezolutie propusa de Dacian Ciolos privind situatia muncitorilor sezonieri

Parlamentul European va dezbate si va vota in sesiunea plenara din 17-19 iunie o rezolutie propusa de Dacian Ciolos, presedinte PLUS si liderul grupului Renew Europe, despre situatia muncitorilor sezonieri. Decizia a fost luata astazi in Conferinta Presedintilor din PE, care a aprobat ca problemele muncitorilor sezonieri din agricultura, dar si servicii sociale sau turism, sa fie dezbatute de deputatii europeni. continuă pe Adevărul

Parlamentul European dezbate marti conditiile de munca pentru sezonierii romani din Germania

Comisia pentru munca si afaceri sociale EMPL) din Parlamentul European va discuta marti despre posibile incalcari ale legislatiei Uniunii Europene privind timpul de munca, sanatatea si siguranta muncitorilor transfrontalieri. La dezbatere vor mai participa presedinta croata a Consiliului UE si comisarul european pentru locuri de munca si drepturi sociale Nicolas Schmit.

Parlamentul European va dezbate situatia muncitorilor sezonieri

Parlamentul European PE) va dezbate si va vota in sesiunea plenara din 17-19 iunie o rezolutie propusa de presedintele PLUS, Dacian Ciolos,si Renew Europe, despre situatia muncitorilor sezonieri din.

Situatia muncitorilor sezonieri, dezbatuta in iunie in Parlamentul European

Parlamentul European a hotarat sa dezbata si sa voteze in sesiunea plenara din 17-19 iunie o rezolutie despre situatia muncitorilor sezonieri. Este nevoie de norme clare la nivel european privind contractele muncitorilor sezonieri, drepturile lor sociale si conditiile in care isi desfasoara munca atat in domeniul agriculturii, cat si al constructiilor, al turismului si al serviciilor sociale, a spus Dacian Ciolos, presedinte PLUS si Renew Europe, care a propus rezolutia.

PAOLO GENTILONI, COMISAR PENTRU ECONOMIE: Avem nevoie de un plan bazat pe ambitie, solidaritate si colaborare intre Comisia Europeana si Parlamentul European

Avem nevoie de un plan bine structurat, bazat pe concepte cheie: ambitie, solidaritate, colaborare intre Comisia Europeana si Parlamentul European, a afirmat Paolo Gentiloni, comisar pentru economie, ieri, la intalnirea in cadrul grupului politic S and D la care a participat si europarlamentarul Maria Grapini.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )