Libnet.ro
UNICEF

15:31

Ce pasiuni are cea mai batrana femeie din lume, care tocmai a implinit 117 ani

Adevărul Adevărul,
Ce pasiuni are cea mai batrana femeie din lume, care tocmai a implinit 117 ani

Kane Tanaka, cea mai batrana femeie din lume, a implinit venerabila varsta de 117 ani. Potrivit autoritatilor din Japonia, femeia s-a nascut prematur in 1903. continuă pe Adevărul

in ce conditii traiesc Adriana Iliescu si fiica ei Eliza, in apartamentul din Drumul Taberei. Ce pensie are cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania locuieste impreuna cu fiica ei, Eliza, intr-un apartament din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Chiar daca cele doua nu au conditii de trai tocmai bune, femeia spera sa ajunga sa isi vada fiica pe propriile picioare. Adriana Iliescu are in acest moment o pensie de 2. 000 de lei. Cea mai .

VIDEO Iranul publica primele imagini cu atacul asupra trupelor SUA si pretinde ca a ucis cel putin 80 de americani. Trump: Totul este bine! Avem cea mai puternica armata din lume

Televiziunea de stat din Iran sustine ca cel putin 80 de teroristi americani au fost ucisi in urma atacului cu 15 rachete lansate de Teheran asupra bazelor militare ale SUA din Irak, afirmand ca niciuna dintre rachete nu ar fi fost interceptate, scrie Reuters. Desi au difuzat imagini cu atacul, iranienii nu au prezentat insa niciun fel de dovada privind pierderile pe care le-ar fi inregistrat SUA. Trump sustine insa ca totul este bine si ca SUA au cea mai puternica armata din lume. Surse militare americane spun ca trupele au fost avertizate si au putut sa se adaposteasca din timp in buncare. 35: Jens Stoltenberg a spus miercuri ca NATO ar putea sa contribuie mai mult la stabilitatea regionala din Orientul Mijlociu. 55: Bagdadul a anuntat miercuri ca-l va convoca pe ambasadorul Iranului pentru incalcarea suveranitatii sale. 18:30 Donald Trump: Niciun american nu a fost ranit in atacurile de azi noapte17:42 Erdogan si Putin fac apel la retinere16:15 Presedintele Rohani: A fost limpede ca nu dam inapoi din fata Americii.

Ea e cea mai bratrana persoana din lume: Femeia a implinit 117 ani (VIDEO)

Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani si si-a sarbatorit duminica ziua de nastere intr-un centru pentru persoane varstnice din Fukuoka, in sudul Japoniei, relateaza Reuters.

VIDEO Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani

Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani si si-a sarbatorit duminica ziua de nastere intr-un centru pentru persoane varstnice din Fukuoka, in sudul Japoniei.

Faze tari: Unde si-a gasit inelul pierdut acum 62 de ani; Prima pisica clonata din lume, Copy Cat, a implinit 18 ani; Cea mai varstnica persoana din lume a implinit 117 ani

Cea mai varstnica persoana din lume a implinit 117 ani. Japoneza Kane Tanaka si-a prelungit recordul de cea mai in varsta persoana din lume, sarbatorindu-si duminica. Metode inedite de relaxare. Cursuri de yoga intr-o cafenea cu pisici. intr-o cafenea din statul american Missouri, obisnuitii casei nu sunt clientii care vin zilnic, ci cateva.

Unde te poti ascunde daca izbucneste Al Treilea Razboi Mondial. Care sunt cele mai sigure tari din lume

Conflictul imens provocat de ordinul lui Trump care a adus dorinta razbunarii extrem de sangeroasa a iranienilor sperie pe toata lumea. Mai mult decat atat, declaratiile presedintelui Statelor Unite ale Americii sunt din ce in ce mai socante. Unde s-ar putea retrage oamenii in cazul celui de-al treilea razboi mondial? Cele mai sigure tari din .

Cel mai batran cuplu din lume, in Cartea Recordurilor: de cat timp sunt impreuna

Povestea unui cuplu de pensionari a facut inconjurul lumii la finele anului trecut. Cei doi au intrat in Cartea Recordurilor Guiness ca fiind cei mai batrani din lume. La ora actuala, rata divorturilor este una ingrijoratoare in fiecare colt al mapamondului. Cu toate acestea, continua sa existe cupluri a caror poveste de dragoste a facut .

Cei doi satmareni care au plecat cu Duster-ul in Siberia au ajuns in cel mai rece oras din lume si joi ar trebui sa ajunga la Oimiakon, satul unde au fost -70 de grade Celsius

Attila si Kinga Bertici, satmarenii care au plecat acum aproape o luna cu Duster-ul in Siberia, au ajuns la Yakutsk, cel mai rece oras din lume, iar joi ar trebui sa ajunga la destinatia finala: satul Oimiakon, polul mondial al frigului. Dragilor, dupa 580 de kilometri din orasul Aldan, pe viscol si pe drumuri acoperite cu zapada, am traversat raul Lena, inghetat, 17 kilometri) si am ajuns cu bine in cel mai friguros oras din lume: Yakutsk! NEO rezista cu brio!, a scris Attila Bertici pe Facebook.

Cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna: Minus 21,6 grade Celsius, inregistrate la intorsura Buzaului(VIDEO)

Iarna in toata regula in tara. Statia meteo din intorsura Buzaului a inregistrat minus 21,6 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna. in anii anteriori, in zona intorsurii.

CIES: Kylian Mbappe, cel mai valoros fotbalist din lume; Sterling si Salah, pe podium

Atacantul francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, este in acest moment jucatorul cel mai valoros din lume, fiind evaluat de Observatorul fotbalului CIES) la 265,2 milioane de euro, informeaza marca. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )