Libnet.ro
UNICEF

08:00

Patru meciuri amanate in Turcia dupa un cutremur de 7 grade

Online Sport Online Sport,
Patru meciuri amanate in Turcia dupa un cutremur de 7 grade

Turcia a fost zguduita vineri de un puternic cutremur resimtit la Istanbul si pe intreaga coasta vestica. continuă pe Online Sport

Turcia: Patru meciuri au fost amanate dupa cutremurul de vineri

Federatia Turca de Fotbal TFF) a anuntat ca patru meciuri au fost amanate ca urmare a cutremurului puternic care a lovit vineri vestul Turciei.

CEHIA: Ministrul sanatatii a fost demis dupa ce a fost surprins incalcand restrictiile anti-Covid-19

Presedintele ceh va numi joi un nou ministru al sanatatii pentru a-l inlocui pe Roman Prymula, demis dupa ce a fost surprins incalcand masurile pe care chiar el le-a luat impotriva coronavirusului, a anuntat marti purtatorul de cuvant al presedintiei, relateaza Agerpres.

CORONAVIRUS |Cehia: Ministrul Sanatatii, demis dupa ce a fost surprins incalcand restrictiile anti-Covid-19

Roman Prymula, ministru Sanatatii din Cehia, a fost demis dupa ce a fost surprins incalcand masurile pe care chiar el le-a luat impotriva noului coronavirus, presedintele tarii urmand sa numeasca joi un.

Directorul unei fabrici din Romania a decedat, dupa ce a fost infectat cu Covid-19

Adrian Vais, fostul manager alfirmei Petrocart din judetul Neamt, a decedat la varsta de 68 de ani, dupa ce a fost infectat cu Covid-19. Acesta s-a stins din viata, pe data de 26 octombrie.

Premierul bulgar Boiko Borisov cere populatiei sa respecte masurile de protectie dupa ce a fost testat pozitiv cu COVID-19

Premierul bulgar Boiko Borisov a transmis un mesaj catre populatie in contextul pandemiei de coronavirus, dupa ce el insusi a fost confirmat pozitiv. Acestaurmeaza un tratament la domiciliu dupa ce a fost.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )