Libnet.ro
UNICEF

16:00

Paul Stanescu viseaza CAI VERZI PE PERETI: Vicepremierul vrea o COLOANA a INFINITULUI la Casa Poporului!

B1 B1,
Paul Stanescu viseaza CAI VERZI PE PERETI: Vicepremierul vrea o COLOANA a INFINITULUI la Casa Poporului!

Paul Stanescu isi doreste realizarea unui coloane a infinitului in Bucuresti! Vicepremierul a vizitat, joi, la Slatina, o expozitie cu sculpturi reconstituite dupa operele lui Constantin Brancusi, iar sculptor. continuă pe B1

Tiriac viseaza cai verzi pe pereti: De cati bani e nevoie pentru ca Romania sa aiba un mega turneu de tenis feminin

Ion Tiriac e un om plin de idei, insa cand vine vorba de finantare apeleaza la altii, desi statistica ne spune ca e cel mai bogat roman.

Paul Stanescu: Voi ramane in PSD, chiar daca cineva o sa incerce sa-mi ia carnetul. Vicepremierul denunta o campanie de denigrare impotriva lui

Dupa ce a fost unul dintre liderii pucistilor care au cerut demisia lui Liviu Dragnea, vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezoltarii Regionale, spune ca nu se teme de o remaniere guvernamentala si ca,.

Paul Stanescu s-a sucit in privinta demiterii lui Liviu Dragnea: Foarte rau fac. Nu pot sa faca asa ceva

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre PSD-istii care, saptamana trecuta, cereau plecarea lui Liviu Dragnea din la sefia partidului si a Camerei Deputatilor, s-a razgandit. Stanescu l-a aparat vehement,.

Paul Stanescu: Sunt un om de echipa, voi ramane in PSD, chiar daca cineva o sa incerce sa-mi ia carnetul

Vicepremierul Paul Stanescu a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa la sediul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, ca nu va parasi partidul, nici daca i s-ar lua carnetul. Acesta considera ca este tinta unei campanii de denigrare, dupa ce a fost unul dintre initiatorii miscarii anti-Dragnea din PSD.

Paul Stanescu nu se teme de remaniere: Niciun ministru nu e batut in cuie, voi ramane in PSD

Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezoltarii Regionale, a declarat miercuri ca nu se teme de o remaniere guvernamentala si ca, indiferent ce decizie va fi luata in acest sens, va ramane in PSD ca un om.

Paul Stanescu si generalul Dumitru Iliescu, audiati in Comisia SPP

Vicepremierul Paul Stanescu si generalul Dumitru Iliescu vor fi audiati in Comisia pentru verificarea posibilei implicari a SPP in activitatea unor partide politice. Audierile vor avea loc martea viitoare, la.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )