Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peaches Geldof a murit din cauza unei supradoze de heroina

Adevărul Adevărul,
Peaches Geldof a murit din cauza unei supradoze de heroina

Politia britanica va confirma in cursul zile de astazi faptul ca Peaches Geldof 25 de ani), fiica muzicianului Bob Geldof, a murit din cauza unei supradoze de heroina, dupa cum a scris ziarul Times, fara sa citeze alte surse. Aceeasi soarta a avut-o si mama ei, Paula Yates care a murit, in septembrie 2000, tot in urma unei supradoze de doguri. continuă pe Adevărul

Bogdan Stancu isi incheie sezonul din cauza unei accidentari

Atacantul roman Bogdan Stancu nu va mai putea evolua in acest sezon din cauza unei accidentari care il obliga sa se opereze la genunchi.

Suparare mare in Germania din cauza unei declaratii facute de Silvio Berlusconi. Lagarele de concentrare NU au existat pentru germani

Mai multi responsabili politici germani si-au exprimat indignarea duminica fata de afirmatia fostului sef al guvernului italian Silvio Berlusconi ca pentru germani, lagarele de concentrare nu au existat.

Politia britanica: Moartea starletei Peaches Geldof, cauzata probabil de heroina

Heroina a jucat probabil un anumit rol in moartea starletei Peaches Geldof, care a fost descoperita decedata pe 7 aprilie, a anuntat, joi, politia britanica, potrivit abcnews. go. com. Politia din Marea Britanie a.

35 de morti din cauza tornadelor, in SUA

Cel putin 35 de oameni si-au pierdut viata din cauza tornadele produse duminica si luni in sudul si in centrul Statelor Unite. Aceleasi zone erau amenintate, marti seara de un nou front, anunta presa americana, .

Kevin Bacon, la un pas sa-si piarda viata. Din cauza faimei

Mai bine mai tarziu decat niciodata sa-ti dai seama ca ai luat-o pe o panta gresita. Kevin Bacon a marturisit ca obisnuia sa fie obsedat de faima si chiar era sa-si piarda viata din cauza ei.

OMS: Alerta maxima in Europa pentru poliomielita din cauza scaderii vaccinarilor

Europa este in alerta maxima in ceea ce priveste raspandirea poliomielitei din cauza scaderii vaccinarilor, aparitiei unor cazuri in zone de conflict si circulatiei virusului in Asia, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

Actorul Bob Hoskins a murit la 71 de ani

Actorul britanic Bob Hoskins, nominalizat la premiile Oscar, a murit marti, la varsta de 71 de ani, din cauza unei pneumonii, a anuntat agentul de presa al acestuia, citat de bbc. co. uk.

Actorul Bob Hoskins a murit la varsta de 71 de ani

Actorul britanic Bob Hoskins, nominalizat la premiile Oscar, a murit marti, la varsta de 71 de ani, din cauza unei pneumonii.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Infectiile minore risca sa faca numeroase victime din cauza rezistentei la antibiotice

Infectii considerate in prezent minore risca sa faca victime din nou in cazul in care nu sunt luate masuri la nivel global si in mod urgent pentru a lupta impotriva rezistentei la antibiotice, a avertizat Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), informeaza AFP si Reuters. Noul raport al OMSarata ca aceasta amenintare grava nu mai este o previziune, ci o realitate in fiecare regiune a lumii, si ca orice persoana, indiferent de varsta si tara sa, poate fi afectata, relateaza Agerpres.

Sedinta apatica, din cauza numarului mare de Adunari Generale

Bursa a scazut cu 1,23%, iar actiunile Fondului Proprietatea au coborat cu 5,21% 4,2 bani), in ziua din care cumparatorii acestor titluri nu au mai avut dreptul sa incaseze dividendul special, de cinci bani/actiune, pe care Fondul il va distribui din reducerea capitalului social.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )