Libnet.ro
UNICEF

14:45

Penalii din Parlament care fac legi in interes propriu

România Liberă România Liberă,
Penalii din Parlament care fac legi in interes propriu

Un vot precum cel de marti, din Camera Deputatilor, cand 231 de alesi au blocat urmarirea penala a premierului, este de neinteles pentru majoritatea oficialilor europeni si americani. Totusi, performanta tipic romaneasca poate fi explicata daca ne uitam la cateva cifre: din cei 555 de senatori si deputati, 75 sunt urmariti penal, trimisi in judecata sau condamnati. Lor li se vor adauga alte cateva zeci din lotul 145. continuă pe România Liberă

Cine sunt penalii din Parlament care fac legi in interes propriu

Un vot precum cel de marti, din Camera Deputatilor, cand 231 de alesi au blocat urmarirea penala a premierului, este de neinteles pentru majoritatea oficialilor europeni si americani. Totusi, performanta tipic romaneasca poate fi explicata daca ne uitam la cateva cifre: din cei 555 de senatori si deputati, 75 sunt urmariti penal, trimisi in judecata sau condamnati. Lor li se vor adauga alte cateva zeci din lotul 145.

Ambasada Olandei: Evolutiile recente din Parlament pun in lumina probleme mai largi legate de atitudinile fata de justitie si coruptie din Romania

Olanda crede cu tarie ca toti oamenii sunt egali in fata legii, este mesajul transmis marti de Ambasada Olandei la Bucuresti, in care se subliniaza ca evolutiile recente din Parlament pun in lumina.

Ambasada Olandei, comunicat in urma votului din Parlament in cazul premierului Ponta

Ambasada Olandei la Bucuresti transmite in urma votului din Camera Deputatilor ca sustine si crede cu tarie ca toti oamenii sunt egali in fata legii, apreciind ca evolutiile recente din Parlament pun in.

Klaus Iohannis, reactie dupa votul din Parlament in cazul lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe Facebook un mesaj in care solicita demisia premierului Victor Ponta. Mesajul vine dupa ce deputatii au respins solicitarea de incuviintare a urmaririi penale a.

Bloomberg: Ponta incearca sa foloseasca majoritatea din Parlament impotriva anchetei de coruptie si a motiunii de cenzura

Lupta pentru viitorul premierului roman Victor Ponta se muta in Parlament, unde acesta va incerca sa se foloseasca de majoritatea pe care o detine coalitia aflata la putere pentru a lupta impotriva anchetei de coruptie si unei motiuni de cenzura, comenteaza Bloomberg.

Traian Basescu a castigat definitiv procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata in urma unor declaratii din Parlament

Traian Basescu a castigat la Curtea de Apel Bucuresti, procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata pentru declaratia facuta de fostul sef al statului, informeaza B1 TV. in 5 iulie 2012,.

Voiculescu a pierdut definitiv procesul intentat lui Basescu in urma unor declaratii din Parlament

Presedintele Traian Basescu a castigat, la Curtea de Apel Bucuresti, procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata pentru declaratia facuta de fostul sef al statului in iulie 2012, in plenul Parlamentului, potrivit careia Voiculescu ar fi afirmat ca trebuie controlata Justitia.

O strada din Craiova care este de doi ani in reabilitare obliga oamenii sa mearga cu masti pe fata pentru protectie impotriva prafului

Locuitorii Craiova sunt nevoiti sa poarte masca de protectie atunci cand trec pe strada din Bariera Valcii care este in reabilitare de doi ani, scrie Digi 24. Oamenii se plang ca din cauza prafului nici nu.

Incendiu PUTERNIC la un atelier auto din Arad. Care sunt pagubele

Un incendiu puternic a avut loc, marti, la un atelier de reparatii camioane din Arad, unde au ars mii de litri de ulei rezidual, zeci de cauciucuri si capul tractor de la un TIR.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )