Libnet.ro
UNICEF

14:00

Pensii 2020. Violeta Alexandru, anunt de ultima ora despre recalcularea pensiilor: Regret ca oamenii trebuie sa astepte

Antena3 Antena3,
Pensii 2020. Violeta Alexandru, anunt de ultima ora despre recalcularea pensiilor: Regret ca oamenii trebuie sa astepte

Pensii 2020. Violeta Alexandru a venit cu noi declaratii cu privire la recalcularea pensiilor si situatia dosarelor. Ministrul Muncii sustine ca nu se pot face minuni peste noate, iar problemele persista in continuare. continuă pe Antena3

Violeta Alexandru despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan, la Primaria Capitalei: Cred ca e solutia castigatoare!

Violeta Alexandru a anutat ca Biroul Politic al PNL Bucuresti a decis, joi seara, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Aceasta sustine ca Nicusor Dan reprezinta varianta castigatoare.

VIOLETA ALEXANDRU: Biroului Politic al PNL Bucuresti a decis in unanimitate sa sustina candidatura lui Nicusor Dan

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a anuntat ca Biroului Politic al PNL Bucuresti a decis in unanimitate sa sustina candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan: Sunt optimist in privinta unei candidaturi comune a opozitiei Violeta Alexandru: Suntem deschisi oricaror aliante de opozitie la PSD

Presedintele PNL Bucuresti Violeta Alexandru si Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR si PNL pentru Capitala, au sustinut joi o conferinta de presa in care si-au prezentat strategia de a o invinge pe Gabriela Firea. Violeta Alexandru a precizat ca formatiunea sa e deschisa in continuare la negocieri cu Opozitia pentru stabilirea de candidati comuni la locale, in timp ce Nicusor Dan a transmis sageti la conducerea PLUS.

Violeta Alexandru: PNL Bucuresti sustine in unanimitate candidatura lui Nicusor Dan; ofera garantia ca vom avea rezultatul dorit la Primaria Capitalei

Sefa PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a anuntat joi seara ca biroul politic al filialei Bucuresti a decis, in unanimitate, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Avem datoria sa ne maximizam sansele pentru obtinerea unui scor bun la nivelul Capitalei, a declarat ea, mentionand ca decizia sustinerii candidaturii lui Nicusor Dan a venit dupa analizarea sondajelor efectuate in interiorul partidului.

PNL Bucuresti, vot in unanimitate pentru sustinerea lui Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Violeta Alexandru: Bucurestenii au dreptul la dezvoltare (VIDEO)

PNL Bucuresti a decis in unanimitate sa sutina candidatura lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, a afirmat Violeta Alexandru, liderul filialei, care crede ca aceasta decizie poate sa scoata.

Pensii 2020. Semnal de alarma: Romanii trebuie sa accepte taxe mai mari pentru a se putea plati pensii decente

Pensii 2020. Alexandra Smedoiu, vicepresedintele CFA Romania, sustine ca romanii vor trebui sa accepte cresterea taxelor pentru a se putea plati in continuare pensii decente.

LOTO 649. Numerele extase joia, 27 februarie. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana

LOTO 649. Numerele extrase joi, 27 februarie. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana

Hotarare de ultima ora luata de noua conducere DSP Gorj

In urma convocarii in regim de urgenta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta din seara zilei de 28 februarie 2020 s-au adoptat mai multe masuri.

ULTIMA ORA! Care sunt sansele ca COVID-19 sa se transmita prin flatulente. Parerea specialistului din CHINA

Desi poate parea bizar, specialistii din China aduc in discutie posibilitatea transmiterii Coronavirusului prin flatulente. Informatia a devenit virala, dupa ce centrul pentru controlul bolilor din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )