Libnet.ro
UNICEF

00:07

Perchezitii la medici si unitati sanitare, intr-un dosar privind studii clinice pentru autorizarea unor medicamente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Perchezitii la medici si unitati sanitare, intr-un dosar privind studii clinice pentru autorizarea unor medicamente

Perchezitii la cabinetele unor medici din Bucuresti, Arad, Cluj, Constanta si Dola, precum si la sediile a cinci societati comerciale cu profil medical si ridica documente si probe de la 31 de unitati sanitare din 16 judete, intr-un dosar privind. continuă pe Wall-Street Ro

Emanoil Bocean, seful politiei Sector 1 din Capitala, vizat intr-un dosar de luare de mita de catre DNA Ploiesti (VIDEO)

Procurorii DNA Ploiesti au descins la biroul sefului Politiei Locale Sector 1, Emanoil Bocean, intr-un dosar in care exista suspiciuni de luare de mita. Dupa ce se vor finaliza perchezitiile, Emanoil Bo.

Perchezitii la 26 de cabinete medicale de la mai multe spitale din tara intr-un dosar de luare de mita si abuz in serviciu

26 de perchezitii au loc marti la cabinetele unor medici suspectati de fapte de coruptie, urmand sa fie ridicate mai multe inscrisuri si probe de la 31 de spitale din tara. in acest caz, cadrele medicale sunt suspectate de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual si fals material in inscrisuri oficiale.

Emanoil Bocean, seful politiei Sector 1 din Capitala, vizat intr-un dosar de luare de mita de catre DNA Ploiesti

Perchezitii ale Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti la biroul si locuinta lui Emanoil Bocean, seful politiei Sectorului 1 din Capitala, arata B1 TV. Bocean, zis Luki, fostul cosilier al fostului.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )